"Dreamland Billionaires 1: Ψιλά γράμματα" της Lauren Asher


Εκείνος είναι κληρονόμος μιας εταιρείας που κατασκευάζει… παραμύθια.
Εκείνη καλείται να δουλέψει για το πιο απαιτητικό αφεντικό που γνώρισε ποτέ.
Αν θέλουν και το δικό τους παραμύθι να έχει ευτυχισμένο τέλος, τότε πρέπει να προσέξουν λίγο περισσότερο τα… ψιλά γράμματα!
Ο Ρόουαν Κέιν και τα δύο αδέλφια του κληρονομούν από τον παππού τους μια τεράστια εταιρεία και μια αμύθητη περιουσία. Για να περάσουν όλα αυτά και επίσημα στα χέρια του, ο Ρόουαν πρέπει να αποδείξει ότι είναι ικανός να ανανεώσει την Ντρίμλαντ, το θεματικό πάρκο της εταιρείας. Στην πραγματικότητα, δε θέλει να έχει καμία σχέση μ ’ αυτά, αλλά, από σεβασμό στη μνήμη του παππού του, αποφασίζει να δουλέψει σκληρά και είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει. Η Ζάρα είναι απλώς μία από το πλήθος των υπαλλήλων του Ρόουαν Κέιν. Όταν όμως, μεθυσμένη, στέλνει μια επικριτική πρόταση για το πάρκο, τρέμει ότι θα απολυθεί. Αντ’ αυτού, εκείνος της προσφέρει τη δουλειά των ονείρων της. Αλλά υπάρχει μια παγίδα: ο Ρόουαν είναι το πιο απαιτητικό και το πιο σκληρό αφεντικό που υπάρχει. Η καρδιά της Ζάρα δε δίνει καμία σημασία σ’ αυτό. Ήρθε η ώρα να μάθει ο δισεκατομμυριούχος ότι τα χρήματα δεν μπορούν να διορθώσουν ή να αγοράσουν τα πάντα. Και ειδικά τους ανθρώπους!
Το πρώτο βιβλίο της σειράς μπεστ σέλερ, όπου πρωταγωνιστούν οι τρεις δισεκατομμυριούχοι αδελφοί της Ντρίμλαντ και οι γυναίκες που θα τους κάνουν να γονατίσουν.

"Γάμος από έρωτα" της Monica Ali


ΔΥΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ. ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Η Γιασμίν Γκοράμι μπορεί να είναι ευγνώμων για πολλά πράγματα στη ζωή της: για την οικογένειά της που την περιβάλλει με αγάπη, για την πολλά υποσχόμενη σταδιοδρομία της στην ιατρική και για τον γοητευτικό και όμορφο αρραβωνιαστικό της, τον Τζο Σάνγκστερ, που είναι κι εκείνος γιατρός.
Όμως, καθώς η μέρα του γάμου της πλησιάζει και οι γονείς της Γιασμίν γνωρίζονται με τη μητέρα του Τζο, μια παθιασμένη φεμινίστρια, οι δύο οικογένειες έρχονται αντιμέτωπες με μυστικά του παρελθόντος, ψέματα και προδοσίες που έμεναν θαμμένες για χρόνια.
Ενώ όλα όσα νόμιζε πως ήξερε για τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα ανατρέπονται, η Γιασμίν αναγκάζεται να αναρωτηθεί τι πραγματικά θέλει από μια ερωτική σχέση και τι στ’ αλήθεια σημαίνει «γάμος από έρωτα»…

"Οι νεκροί ρομαντικοί" της Ashley Poston


Η Φλόρενς Ντέι βγάζει το ψωμί της γράφοντας ρομάντζα για λογαριασμό μιας διάσημης υπερήλικης συγγραφέως ιστοριών αγάπης. Μόνο που δεν πιστεύει πια σε αγάπες κι έρωτες. Μετά τον τελευταίο της χωρισμό, ο ρομαντισμός έχει πλέον πεθάνει γ’ αυτήν. Και δεν είναι μόνο η ερωτική της ζωή νεκρή, αλλά και η καριέρα της που παίρνει επίσης την κάτω βόλτα, καθώς ο νέος επιμελητής της, ο οποίος είναι αδιανόητα ωραίος, δεν της δίνει παράταση για να παραδώσει το νέο βιβλίο.
Τα πράγματα χειροτερεύουν για τη Φλόρενς όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα που δε θα ήθελε να είχε δεχτεί ποτέ: πρέπει να επιστρέψει στο πατρικό της για την κηδεία του αγαπημένου της πατέρα. Επί δέκα χρόνια απέφευγε τη μικρή αυτή πόλη, όπου μεγάλωσε, αλλά όπου δεν την κατάλαβαν ποτέ. Παρόλο που της έλειψαν οι ζεστές νύχτες του Νότου και η εκκεντρική της οικογένεια, δεν της κάνει καρδιά να μείνει. Μισεί που όλα εκεί μένουν ίδια και μόνο ο πατέρας της λείπει.
Ώσπου στο κατώφλι του γραφείου τελετών της οικογένειάς της εμφανίζεται το φάντασμα ενός άντρα, αδιανόητα ωραίου, όπως και στη ζωή. Και μπερδεμένο. Δεν ξέρει γιατί βρέθηκε εκεί – μαζί της. Ο ρομαντισμός είναι σίγουρα νεκρός… αλλά το ίδιο ισχύει και για τον νέο της επιμελητή. Όμως οι ανοιχτοί λογαριασμοί που εκείνος έχει αφήσει θα κάνουν τη Φλόρενς να αναθεωρήσει όλα όσα γνωρίζει για τα ρομάντζα.

"Μιραμπέλ" της Νατάσσας Καραμανλή


Με λένε Μίραμπελ. Είμαι μια κούκλα. Όχι σαν τις άλλες· ασυνήθιστη. Πήρα μορφή σε ένα εργοστάσιο στη Γερμανία, σε μια βάναυση εποχή. Ολόγυρα πόλεμος, μπαρούτι και μίσος. Δε θα έπρεπε να νιώθω, δεν πλάστηκα για να αισθάνομαι, αλλά για να γαληνεύω ψυχές. Να γίνομαι κουβέρτα και χαλί να στρώνουν τα μικρά κορίτσια τις εύθραυστες λέξεις τους.
Αν μπορούσα να κλάψω, θα το έκανα με μανία. Μα οι κούκλες δεν κλαίνε. Δε βουρκώνουν. Από τα γυάλινα μάτια τους στάζει μονάχα μια στάλα ελπίδας, η ιστορία κάποιου ξεφτισμένου παρελθόντος κι ένα απόθεμα αγάπης που θα μπορούσε να είναι παντοτινό. Αλλά στο ανθρώπινο είδος τίποτα δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα. Απολύτως τίποτα. Είμαι πλέον πεπεισμένη γι’ αυτό. Η διαπίστωση αυτή με θλίβει, αλλά αναγνωρίζω τη δυναμική της. Είναι άμυνα. Αναρωτιέμαι αν κατάφερα να μπαλώσω τις τρύπες των ανθρώπων. Μέτρησα σώματα, χέρια, μάτια, ηλικίες, χαμόγελα, δάκρυα, ανάσες και βιώματα. Κατοίκησα σε αποθήκη παιχνιδιών, σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, σε βιβλιοπωλείο, σε σπίτια. Αντίκρισα πολλούς θανάτους – με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο.
Γιατί οι άνθρωποι πνίγουν με τα ίδια χέρια που αγκαλιάζουν; Γιατί;

"Οι ζωές του Μπράιαν" του Brian Johnson


Μια αυτοβιογραφία γραμμένη με ένταση και ηλεκτρισμό, συγκίνηση και χιούμορ. Μια απολαυστική αφήγηση από τον «άνθρωπο με την τραγιάσκα».
Ο Brian Johnson θυμάται τη ζωή του και την ξεδιπλώνει σε αυτό το βιβλίο σε μικρά επεισόδια, σε ιστορίες που μπλέκουν η μία με την άλλη, ακριβώς όπως θα συνέβαινε αν ήταν σε μία παμπ με τους φίλους του και, ανάμεσα σε μεγάλα ποτήρια μπίρας και πολλά γέλια, τους εξιστορούσε πώς έφτασε από τo περιφερειακό γκλαμ ροκ συγκρότημα, τους Geordie, να γίνει ο βασικός τραγουδιστής του πιο εκρηκτικά ηλεκτρικού συγκροτήματος της ροκ, των AC/DC.
Το 1980 έρχεται η αναπάντεχη ευκαιρία να διεκδικήσει τη θέση του Μπον Σκοτ, του τραγουδιστή τους. Είναι απολαυστικός ο τρόπος που περιγράφει την πρώτη γνωριμία με το γκρουπ και το crew, πώς μπόρεσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους από την πρώτη στιγμή σχεδόν, χωρίς ο ίδιος να το καταλάβει. Η γνωριμία με τους δύο αδερφούς Άνγκους και Μάλκολμ Γιανγκ, την καρδιά των AC/DC, έδωσε ένα νέο κοκτέιλ στον ήχο του γκρουπ που καθιερώθηκε αμέσως. Η φωνή του Johnson είναι ακριβώς αυτό που ήθελαν οι AC/DC: ο ήχος της ηλεκτροπληξίας.
Το άλμπουμ Back in Black, το πρώτο των AC/DC χωρίς τον Σκοτ, ο οποίος πέθανε αφήνοντας το συγκρότημα σε ένα απόλυτο μαύρο –όπως είναι και το εξώφυλλό του–, το πρώτο με τη φωνή και τη συμμετοχή του Brian Johnson στους στίχους, γνώρισε κατακλυσμιαία επιτυχία: Έγινε το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία του ροκ.

"Manifest. Φτιάξε τη ζωή σου όπως θέλεις" της Roxie Nafousi


Άλλαξε τη ζωή σου με τον πρώτο αληθινά πρακτικό οδηγό manifesting, την απίστευτα δημοφιλή πρακτική προσωπικής ανάπτυξης, που θα σου προσφέρει τον τρόπο να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου…
Γραμμένο από την coach προσωπικής ανάπτυξης και «Βασίλισσα του Manifesting» Ρόξι Ναφούσι, το βιβλίο αυτό είναι o απαραίτητος οδηγός για οποιονδήποτε θέλει να νιώσει πως κρατάει το τιμόνι της ζωής του. Σε μόλις επτά απλά βήματα, θα μπορέσεις να κατανοήσεις την πραγματική τέχνη του manifesting / της υλοποίησης και να δημιουργήσεις τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν.
Είτε θέλεις να προσελκύσεις την αδελφή ψυχή σου, να βρεις την τέλεια δουλειά, να αγοράσεις το σπίτι που ανέκαθεν ήθελες ή απλώς να αποκτήσεις περισσότερη εσωτερική γαλήνη και αυτοπεποίθηση, το Manifest θα σε διδάξει πώς ακριβώς να φτάσεις ως εκεί…
1. Έχε ξεκάθαρο όραμα.
2. Απομάκρυνε τον φόβο και την αμφιβολία.
3. Ευθυγράμμισε τη συμπεριφορά σου με τους στόχους σου.
4. Ξεπέρασε τις δοκιμασίες του σύμπαντος.
5. Ασπάσου την ευγνωμοσύνη (χωρίς περιορισμούς).
6. Μετάτρεψε τον φθόνο σε έμπνευση.
7. Εμπιστέψου το σύμπαν.
Στο σταυροδρόμι επιστήμης και σοφίας, η υλοποίηση είναι μια φιλοσοφία και πρακτική προσωπικής ανάπτυξης που θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου, να καλλιεργήσεις την αγάπη προς τον εαυτό σου και να ζήσεις την καλύτερη εκδοχή της δικής σου ζωής.
ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.