All of us strangers - Άγνωστοι μεταξύ μας
Δραματική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Ένας σεναριογράφος, ο οποίος ξεκινά μια σχέση με το γείτονά του, επισκέπτεται έπειτα από πολύ καιρό το πατρικό του. Εκεί συναντά τους γονείς του, οι οποίοι ζουν όπως ακριβώς την ημέρα που σκοτώθηκαν σε αυτοκινητικό δυστύχημα, τριάντα χρόνια πριν.



Bob Marley: One love
Δραματική
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Η ζωή του βασιλιά της ρέγκε Bob Marley, από τη διεθνή καταξίωσή του τη δεκαετία του ’70 έως τον πρόωρο θάνατό του σε ηλικία 36 ετών.



Beautiful wedding - Γαμήλια καταστροφή
Ρομαντική κωμωδία
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Η Abby και ο Travis ξυπνούν μετά από μια τρελή νύχτα στο Λας Βέγκας και ανακαλύπτουν πως έχουν παντρευτεί μεταξύ τους. Καταλήγουν σε ένα μεξικάνικο θέρετρο για ταξίδι του μέλιτος, προσπαθώντας να καταλάβουν αν τελικά είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.



Aku wa sonzai shinai - Ο διάβολος δεν υπάρχει
Δραματική
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Ο Takumi ζει με τη μικρή κόρη του Hana στην ιαπωνική ύπαιθρο, κόβοντας ξύλα και μεταφέροντας νερό από πηγάδια. Η καθημερινότητα του χωριού τους, όμως, θα διαταραχθεί από το μεγαλεπήβολο σχέδιο δημιουργίας ενός «glamorous camping».



Madame Web
Περιπέταια
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
H Cassandra Webb, η οποία δουλεύει ως παραϊατρικό προσωπικό σε νεοϋορκέζικο ασθενοφόρο, αναπτύσσει ξαφνικά την ικανότητα να βλέπει το μέλλον. Αυτό θα την οδηγήσει σε μια ιδιαίτερη σχέση με τρεις νεαρές κοπέλες τις οποίες απειλεί να σκοτώσει ένας μυστηριώδης άντρας με υπερδυνάμεις.



Νέα Ήπειρος
Δραματική
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Ο Φάνης, ο οποίος διακινεί κλοπιμαία, συζεί στο κέντρο της Αθήνας με τη Μαρία, ηθοποιό που κάνει περιστασιακά κομπαρσιλίκια. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να πιάσουν την καλή, αλλά οι περιστάσεις είναι πάντα εναντίον τους.