Πέρασε ένας μήνας από τότε που ανακοίνωσα πως θα συμμετέχω στην ψηφοφορία των Top Blogs για την ανάδειξη των καλύτερων ιστολογίων και που ζήτησα την ψήφο όποιου από εσάς ήθελε να την δώσει προκειμένου να με υποστηρίξει. Και ο καιρός πέρασε και η ψηφοφορία έφτασε στο τέλος της. Και ναι, προς μεγάλη μου χαρά και έκπληξη, το ταπεινό μου blogaki κατάφερε να αναδειχτεί πρώτο ανάμεσα στα υπόλοιπα και κατ' επέκτασιν, πρώτο στην κατηγορία Βιβλίου, αν και για να είμαστε ειλικρινής, στην εν λόγω κατηγορία ήμουν και η μοναδική υποψήφια.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, τους νικητές ανά κατηγορία και τους ψήφους που συγκέντρωσαν στο παρακάτω link:

Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω:
- Τους διαχειριστές των Top Blogs που μας προσφέρουν συνεχώς νέους τρόπους να προβάλλουμε και να αναδεικνύουμε τα ιστολόγιά μας, που είναι πάντα εκεί, με ήθος και ευγένεια, επιθυμώντας να βοηθήσουν και να αποφύγουν οποιοδήποτε περιστατικό μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις άνευ ουσίας.
- Τους φίλους και τις φίλες που όχι μόνο με ψήφισαν αλλά, φρόντισαν να προωθήσουν την υποψηφιότητά μου, κάνοντας γνωστό το blog μου σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται και φίλοι.
- Τους περαστικούς και τους μόνιμους αναγνώστες που εδώ και 5 χρόνια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του blog και που χωρίς την δικιά τους παρουσία και στήριξη ίσως πλέον να μην υπήρχε.
- Τους υπόλοιπους συνυποψήφιους στους οποίους θέλω επιπλέον να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου γιατί σημασία δεν έχει ποιος κερδίζει αλλά, η συμμετοχή.

Δεν ξέρω αν έχω το καλύτερο blog... μάλλον θα ήταν αφελές να ισχυριστώ κάτι τέτοιο. Μπορώ όμως με βεβαιότητα να πω πως έχει δημιουργηθεί, εξελιχθεί, αναπτυχθεί και επεκταθεί με πολλή αγάπη, κέφι και όρεξη, στοιχεία τα οποία θα προσπαθήσω να διατηρήσω και στο μέλλον, βελτιώνοντας τον εαυτό μου αλλά και την ποιότητα του blog.
Μέσα στα 5 αυτά χρόνια ωρίμασα και μαζί με 'μένα, ωρίμασε και η προσπάθειά μου. Είμαι ευγνώμων γι' αυτό αλλά πολύ περισσότερο, που κάποιοι εκεί έξω μπορούν να το αναγνωρίσουν και που με συντροφεύουν σε αυτό το ταξίδι.

Σας ευχαριστώ και πάλι... για όλα!