Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Disney "ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ 2Ιπτάμενοι πυροσβέστες" το Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014, στις 12:30 το μεσημέρι, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

O παγκοσμίου πλέον φήμης πρωταθλητής εναέριων αγώνων ταχύτητας Ντάστι μαθαίνει τα κακά μαντάτα. Η μηχανή του έχει καταστραφεί ολοσχερώς και όλα δείχνουν ότι μπορεί να μην αγωνιστεί ξανά. Η λύση είναι μία: πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει και να μετατραπεί σε πυροσβεστικό αεροσκάφος. Με τους νέους του συντρόφους θα ριχτεί με τα μούτρα στην πυρόσβεση μιας επικού μεγέθους πυρκαγιάς. Μήπως ήρθε η ώρα ο Ντάστι να αναδειχτεί σε πραγματικό ήρωα;

Ελάτε να γνωρίσετε την απίθανη παρέα που πετάει και να παίξετε κι εσείς σε ένα… αεροπλανικό περιπετειώδες σενάριο, με τη βοήθεια της ηθοποιού Μαρίας Τερζάκη.

Η ομώνυμη ταινία της Disney κυκλοφορεί από τις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους σε 3D από τη Feelgood, ενώ η απίθανη ιστορία από το ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σε δύο μοναδικές εκδόσεις.

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail polychoros@metaixmio.gr.

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Το ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη) προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Νικολέτα Κόστα "ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" το Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014, στις 12:30 το μεσημέρι, με την εμψυχώτρια Ρένα Αθανασοπούλου.

Το εργαστήρι διαπραγματεύεται τους φόβους και τις προσδοκίες των παιδιών, όταν μεγαλώνοντας έρχονται αντιμέτωπα με ένα νέο σχολικό περιβάλλον. Οι μικροί μας φίλοι μοιράζονται αναμνήσεις από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, φαντάζονται το σχολείο των ονείρων τους και προετοιμάζονται για το μεγάλο βήμα, πριν μπουν για πρώτη φορά στη σχολική τάξη. Με τους καινούργιους τους φίλους επινοούν τρόπους για να ξεκινήσουν με χαμόγελο την υπέροχη περιπέτεια της γνώσης.

H ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ 4-7 ΕΤΩΝ

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail info@oxygono-metaixmio.gr.