Planes: Fire & Rescue - Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 83'

Η υπόθεση:
Μια θαρραλέα ομάδα επίλεκτων πυροσβεστικών αεροπλάνων, ορκισμένη να προστατεύει ιστορικό πάρκο Πρίστον Πικ, ενώνει τις δυνάμεις της με τον Dusty, που μόλις έμαθε ότι η μηχανή του έχει μεγάλο πρόβλημα και μπορεί να μην ξαναπετάξει ποτέ. Παρέα με τον αρχηγό των Smokejumpers, το ελικόπτερο Blade Ranger, θα αντιμετωπίσουν μια τεράστια φωτιά, με την οποία ο Dusty θα μάθει τι θα πει να είσαι αληθινός ήρωας.



Lucy
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 90'

Η υπόθεση:
Σε έναν κόσμο που διοικείται από μαφιόζους, συμμορίες, ναρκομανείς και διεφθαρμένους αστυνομικούς, μια όμορφη κοπέλα, η Lucy, που ζει στο Ταϊπέι της Ταϊβάν, αναγκάζεται να γίνει το ανθρώπινο βαποράκι για τη μαφία, η οποία της έχει τοποθετήσει μέσα της με εγχείρηση το «εμπόρευμα». Το ναρκωτικό όμως αρχίζει και διεισδύει στον οργανισμό της, μεταλλάσσοντας την σε υπεράνθρωπη. Μπορεί να έχει απίστευτες γνώσεις, να μη νιώθει κανέναν πόνο, αλλά και να μετακινεί αντικείμενα με το μυαλό της, κάτι που την κάνει ατρόμητη επί των εχθρών της.



Magic in the Moonlight - Μαγεία στο Σεληνόφως
Κωμωδία
Διάρκεια: 97'

Η υπόθεση:
Νότια Γαλλία, δεκαετία του 1920, σε ένα ντεκόρ γεμάτο τζαζ, πλούσιες επαύλεις και μόδα της πλουμιστής εκείνης εποχής. Ο Stanley, ένας ικανότατος βρετανός μάγος που διαπρέπει σε παραστάσεις, καλείται να ξεσκεπάσει τη Sophie, μια μέντιουμ που ισχυρίζεται πως δεν βγάζει τα χρήματα της από την υψηλή κοινωνία μέσω απάτης. Η επαφή των δύο δεν θα μείνει μονάχα σε ζητήματα αλήθειας και ψεύδους.