Before I Go to Sleep - Αμνησία 
Μυστηρίου
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Η Christine είναι μια γυναίκα που δεν μπορεί να συγκρατήσει μνήμες πέρα της μίας ημέρας. Κάθε πρωί, ξυπνάει χωρίς να γνωρίζει ποια είναι. Από ένα ημερολόγιο που κρατάει, μαθαίνει ότι βλέπει έναν γιατρό που την βοηθάει, ότι ονομάζεται Christine Lukasς, είναι 47 ετών, παντρεμένη με ένα παιδί. Καθώς το ημερολόγιο συνεχίζει να γράφεται, αρχίζει να έχει αμφιβολίες για την αλήθεια και ξεκινάει ακόμα ένα ταξίδι γνώσης της πραγματικότητας.



The Maze Runner - Ο Λαβύρινθος
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Μέλλον. Ο Thomas ξυπνάει σε έναν ανελκυστήρα κι ενώ θυμάται μονάχα το όνομα του. Βρίσκεται σε έναν κόσμο με 60 παιδιά που έχουν μάθει να επιβιώνουν σε ένα κλειστό περιβάλλον, αρκούμενα στις δικές τους καλλιέργειες και προμήθειες. Ένα νέο αγόρι καταφτάνει κάθε 30 ημέρες. Όλα ξεκίνησαν πριν δύο χρόνια κι όλοι εκεί μέσα προσπαθούν να δραπετεύσουν μέσω ενός λαβύρινθου που τους περιβάλλει. Ενώ κάθε ελπίδα φαίνεται αδιανόητη, φτάνει ένα κορίτσι με ένα μυστηριώδες σημείωμα κι όλα φαντάζουν να αλλάζουν.



Barbie and the Secret Door - Barbie στο Μυστικό Βασίλειο
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 81'

Η περίληψη:
Η Barbie είναι η Αλέξα, μια συνεσταλμένη και ρομαντική πριγκίπισσα που ανακαλύπτει μια μυστική πόρτα. Από εκεί θα οδηγηθεί σε μια χώρα γεμάτη θαύματα, μαγικά πλάσματα κι εκπλήξεις. Θα συναντήσει τη γοργόνα Ρόμι και τη νεράιδα Νόρι και θα μάθει την ιστορία της κακομαθημένης βασίλισσας Μαλούσια που θέλει να στερήσει τη μαγεία από τη χώρα. Όμως, εντελώς αναπάντεχα, η Αλέξα ανακαλύπτει ότι διαθέτει μαγικές δυνάμεις σε αυτόν τον κόσμο και οι φίλες της είναι σίγουρες ότι μπορεί να σώσει τη μαγεία που απειλείται από τα σχέδια της Μαλούσα.