Καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή βρέθηκε πριν από λίγες μέρες ο Charlie Sheen και έκανε μια δήλωση που ξάφνιασε. «Σχεδιάζω να επιστρέψω στο "Two and a half men". Το χρωστάω στους φαν, το χρωστάω στον εαυτό μου». Και μπορεί υπό άλλες συνθήκες η δήλωση αυτή να άξιζε ανάλυσης και σεβασμού, όμως επειδή μιλάμε για τον συγκεκριμένο ηθοποιό, καλό θα ήταν να κρατήσουμε μια πισινή κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το προσωπικό του ιστορικό, αλλά και με το παρελθόν του σε σχέση με την παραγωγή πίσω από την εν λόγω σειρά.
Για όποιον δεν θυμάται, ο Charlie Sheen βρέθηκε εκτός σειράς τον Μάρτιο του 2011, όταν η παραγωγή αποφάσισε κακήν κακώς να του δώσει τα παπούτσια στο χέρι, αφού δεν μπορούσαν πλέον να ανεχθούν ούτε την ασυνέπειά του, ούτε τις διάφορες εξαρτήσεις του που έβλαπταν το όλο concept με ποικίλους τρόπους, ούτε την ψωνίστικη συμπεριφορά του. Παρά που εκείνη την εποχή ο Sheen ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στην τηλεόραση -και αφού προηγουμένως είχε βρίσει τον παραγωγό του-, αξίωσε αύξηση 50% -πράγμα το οποίο κι έκανε δημόσια-, ενώ πολλές φορές τα γυρίσματα του 8ου κύκλου αναβλήθηκαν επειδή έφτανε στο πλατό πιωμένος μέχρι αναισθησίας.
Όπως ο ίδιος συμπλήρωσε στη δήλωσή του, είναι διατεθειμένος θα θάψει το τσεκούρι του πολέμου και να τα ξαναβρεί με τους παραγωγούς, με τους οποίους μάλιστα σχεδιάζει να συναντηθεί το επόμενο διάστημα για να συζητήσουν πως θα γίνει η επιστροφή του. Πολύ σίγουρο τον βλέπω, και γεμάτο αυτοπεποίθηση, και δεν νομίζω να του βγει σε καλό, ειδικά από την στιγμή που ο χαρακτήρας του είναι "νεκρός" και ο Ashton  Kutcher -έστω κι αν είναι ατάλαντος-, έχει αντικαταστήσει ολοκληρωτικά τον χαρακτήρα που υποδυόταν κάποτε ο Sheen. Δεδομένης δε της αντιπάθειας του Sheen για τον αντικαταστάτη του, που τον έχεις θάψει δημοσίως πάμπολλες φορές, ακόμα κι αν αληθεύουν τα σενάρια επιστροφής του στη σειρά, είναι αμφίβολα κατά πόσο θα μπορέσουν και οι δύο χαρακτήρες να συνυπάρξουν.