Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά από τη νέα σειρά «Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί», Η ΚΟΥΛΑ Η ΚΑΤΣΙΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, το Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014, στις 12:30μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Η Κούλα η κατσικούλα ή καλή νοικοκυρούλα με την κόκκινη κουκούλα εκεί που ξεσκόνιζε με κέφι ζηλευτό ακούει ένα ροχαλητό! Τι να κρύβεται μέσα στον μπουφέ; Λέτε να είναι δράκος και να της χυμήξει; Ένας μόνο μπορεί να τη βοηθήσει, ο Φώτης ο ατρόμητος ιππότης. Ελάτε να πάρουμε δρόμο, να πάρουμε κατσικόδρομο, να περάσουμε βουνά και λαγκάδια, να συναντήσουμε στον δρόμο μας περίεργους βοηθούς, στρουμπουλά μπαρμπούνια, σκανταλιάρικα ποντίκια, νυσταλέα λάμα και μπούφους με σκούφους, να περάσουμε τα εμπόδια και τον φρουρό το χταπόδι, για να βρούμε τον Φώτη τον ατρόμητο ιππότη, και να βοηθήσουμε όλοι μαζί την Κούλα την Κατσικούλα να μάθει τι κρύβεται μέσα στον μπουφέ!

Η ηθοποιός Μαρία Τερζάκη αφηγείται το νέο παραμύθι του αγαπημένου μας συγγραφέα με ρυθμικά παιχνίδια, εκπλήξεις και ανατροπές!

Δηλώσεις συμμετοχής στο: polychoros@metaixmio.gr