"Φυσαλίδα" του Anders de la Motte

Γεμάτο αγωνία, δράση και ανατροπές, το τρίτο μυθιστόρημα-θρίλερ της τριλογίας Παιχνίδι θα σας κόψει την ανάσα!
Η αλήθεια πίσω από το Παιχνίδι έχει παραμείνει καλά κρυμμένη μέχρι τώρα, μέσα σε μια φυσαλίδα παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού.
Ωστόσο, όλες οι φυσαλίδες κάποτε σκάνε…
Καθώς ο ΧΠ και η Ρεμπέκα παλεύουν για να αποκαλύψουν τη σύνδεση ανάμεσα στο Παιχνίδι και το συνταρακτικό παρελθόν τού πατέρα τους, οι εξελίξεις παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας. Όλα δείχνουν ότι σύντομα έρχεται το… Game Over!






"Δυο λέξεις μόνο" της Rainbow Rowell

Ο Παρκ είναι 16 χρόνων. Τσακώνεται συνέχεια με τον πατέρα του και νιώθει πως η ζωή του θα αλλάξει προς το (πολύ) καλύτερο μόλις καταφέρει να βγάλει δίπλωμα οδήγησης. Έτσι θα πηγαίνει στο σχολείο με το αυτοκίνητο, ακούγοντας στο τέρμα τη ροκ μουσική που λατρεύει, και θα ξεμπερδέψει μια για πάντα με τους νταήδες του σχολικού. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, έχει αποφασίσει να γίνει αόρατος. Άλλωστε, όσο δεν φαίνεσαι, δεν γίνεσαι και στόχος.
Η Έλενορ είναι 16 χρόνων. Είναι «η καινούργια» του σχολείου αλλά και καινούργια στο σπίτι της, αφού ο πατριός της, που την είχε πετάξει έξω από το σπίτι έναν χρόνο πριν, της επέτρεψε να επιστρέψει. Το μόνο που θέλει η Έλενορ από τη ζωή της είναι να επιβιώσει. Το μόνο που θέλει από τους άλλους είναι να την αφήσουν στην ησυχία της. Έχει ατίθασα κόκκινα μαλλιά και φοράει παράξενα ρούχα. Είναι από τους ανθρώπους που, όσο και να το θέλουν, δεν είναι δυνατό να περάσουν απαρατήρητοι.
Αργά, σταδιακά, μέσα από μεταμεσονύκτιες συνομιλίες και μια στοίβα κασέτες που όλο και μεγαλώνει, η Έλενορ και ο Παρκ ερωτεύονται… Ερωτεύονται όπως ερωτεύεσαι την πρώτη φορά, όταν είσαι νέος και νιώθεις πως δεν έχεις τίποτα να χάσεις –αλλά και πως μπορεί να χάσεις τα πάντα.

"Οι Φύλακες της Ιστορίας: Η αρένα του θανάτου" του Damian Dibben

Όταν ο Τζέικ και οι Φύλακες της Ιστορίας λαμβάνουν αυτό το αινιγματικό μήνυμα, αναγκάζονται να επιστρατεύσουν όλες τους τις ικανότητες.
Ποιος είναι ο αποστολέας και από ποιο σημείο της γης –και του χρόνου– έρχεται ο γρίφος;
Τα στοιχεία τούς οδηγούν στο 27 μ.Χ. –τη χρονιά που έκανε την τελευταία της εμφάνιση η Αγκάθα Ζελντ, «η πιο διαβολική γυναίκα της Ιστορίας»– αλλά μόνο ο γενναιότερος από τους πράκτορες μπορεί να ταξιδέψει τόσο βαθιά πίσω στον χρόνο.
Μια καταιγιστική περιπέτεια ξεκινά που θα οδηγήσει τους ήρωες του βιβλίου από τους παγωμένους χερσότοπους της Σουηδίας στη φλεγόμενη καρδιά της αρχαίας Ρώμης.
Το παρελθόν κινδυνεύει –και μόνο ο Τζέικ Τζόουνς μπορεί να το σώσει!
Μετά το βιβλίο Οι Φύλακες της Ιστορίας: Το ξέσπασμα της θύελλας, άλλη μια συναρπαστική περιπέτεια ξεκινά με πρωταγωνιστές τον Τζέικ και φυσικά τους… Φύλακες της Ιστορίας!

"3 δευτερόλεπτα που κάνουν τη διαφορά: Η δύναμη της δεύτερης σκέψης" του δρ. Les Parrott

Διαβάστε αυτό το βιβλίο για να μάθετε πώς μπορείτε να απελευθερώσετε τις εσωτερικές σας δυνάμεις και να ανεβείτε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο επιτυχίας!
Ο δρ Πάροτ περιγράφει τις έξι συνηθέστερες παρορμήσεις που οι περισσότεροι από εμάς αποδεχόμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη, και μας μαθαίνει πώς να τις αντικαταστήσουμε με νέες, που οδηγούν προς την επιρροή και την επιτυχία.
Και ξέρετε πόσος χρόνος σάς χρειάζεται για να μην υποκύψετε στον συνηθισμένο τρόπο σκέψης που σας κρατάει πίσω;…
Μόνο τρία δευτερόλεπτα. Αυτός είναι ο χρόνος που απαιτείται για να πάρετε μια απόφαση. Σε αυτό το ελάχιστο χρονικό διάστημα έχετε την επιλογή να μείνετε αδρανείς και να αποφύγετε τις ευθύνες –ή να αναλάβετε δράση και να διαπρέψετε!
Για παράδειγμα, χρειάζονται μόλις 3 δευτερόλεπτα...
- Για να ενισχύσετε τον εαυτό σας. Η πρώτη παρόρμηση: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτε γι’ αυτό». Η δεύτερη παρόρμηση: «Δεν μπορώ να κάνω τα πάντα, αλλά μπορώ να κάνω κάτι».
- Για να αφήσετε το… κοσκίνισμα και να πιάσετε το ζύμωμα. Η πρώτη παρόρμηση: «Κάποια μέρα θα το κάνω». Η δεύτερη παρόρμηση: «Πέφτω με τα μούτρα από σήμερα».
- Για να αναζωπυρώσετε το πάθος σας. Η πρώτη παρόρμηση: «Θα κάνω ό,τι μου προκύψει». Η δεύτερη παρόρμηση: «Θα κάνω αυτό που με εκφράζει πραγματικά».
Εισπνεύστε... Εκπνεύστε... Η διαφορά στη ζωή σας μπορεί να συντελεστεί στο διάστημα μιας ανάσας. Η απόφαση είναι δική σας. Διαβάστε αυτό το βιβλίο και ξεκινήστε σήμερα κιόλας!