Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδίτσας, το Βιβλιοπωλείο ΜΠΕΤΣΗΣ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση των βιβλίων του Χρήστου Δημόπουλου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ροδίτσας. Παιδιά, ελάτε να μάθουμε τα επαγγέλματα σαν ποίημα, καθώς επίσης τους μήνες και τις εποχές, να γνωρίσουμε μια γοργόνα αλλιώτικη από τις άλλες και να κάνουμε πασχαλινές κατασκευές παρέα με τον συγγραφέα!


Το Βιβλιοπωλείο NIRO SYSTEMS (Πλατεία Αμαλίας 9, Κάρυστος, τηλ.: 22240 27500) και οι Εκδόσεις ΨΥXΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίας Τζιρίτα, στον χώρο του βιβλιοπωλείου. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.


Η Λέσχη Ανάγνωσης Λογοτεχνίας της Βιβλιοθήκης Γερακίου Λακωνίας και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τον συγγραφέα Θάνο Κονδύλη, με αφορμή το νέο του βιβλίο, στον χώρο της βιβλιοθήκης (τηλ.: 27310 71621). Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του. 


Το Βιβλιοχαρτοπωλείο Πρόφη (Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 128, Κορωπί, τηλ.: 210 6020515) και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε μια συνάντηση με τη συγγραφέα και εικονογράφο Πέγκυ Φούρκα, στον χώρο του βιβλιοπωλείου. Παιδιά, ελάτε να μάθουμε για την πρόληψη και την καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας μέσα από μια περιπέτεια γεμάτη δράση και ανατροπές! 


Τα Βιβλιοπωλεία ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν σε ένα PARTY, με αφορμή το νέο βιβλίο της Αθηνάς Πάνου (sugarbuzz.gr), στον ΕΥΡIΠΙΔΗ στην Κηφισιά (Κηφισίας 310, τηλ.: 210 8075792). H συγγραφέας θα παρουσιάσει νέες, πρωτότυπες συνταγές για αλμυρά και γλυκά, που θα συνοδεύσουν τις γιορτές και τα γενέθλια μικρών και μεγάλων! 


Το Βιβλιοπωλείο ΝΕΣΤΩΡ (Κανάρη 5 [πεζόδρομος, πλατεία], Κατερίνη, τηλ.: 23510 36024) και οι Εκδόσεις Ψυχογιος σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τη συγγραφέα Γλυκερία Γκρέκου, με αφορμή το νέο της βιβλίο, στο καφέ του βιβλιοπωλείου, στο πατάρι. Θα προλογίσει η Λευκοθέα Καρτασίδου, επίκουρη καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.