Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, πραγματοποιείται η παρουσίαση του βιβλίου «Ο στόχος – Βιβλίο Α’ – Ημερολόγιο» του Παναγιώτη Δεληγιάννη, από τις Εκδόσεις «ΛΥΚΟΦΩΣ». Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 και ώρα 19.00μ.μ., στο κτίριο του Ελληνικού ICOMOS (όπου φιλοξενείται ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Πειραιώς 73- Κεραμεικός (Στάση Μετρό: Κεραμεικός, Στάση ΗΣΑΠ: Θησείο).

«Ο στόχος –Ημερολόγιο», είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς μυστηρίου και τρόμου του Παναγιώτη Δεληγιάννη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως. Πρόκειται για ένα σκοτεινό θρίλερ που καθηλώνει τους αναγνώστες με τα απρόοπτα και τις ανατροπές στην εξέλιξη της υπόθεσης» τόνισε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA), για Ευρώπη και Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.

Πρωταγωνιστής του μυθιστορήματος ο Βίτο που απολαμβάνει μια πολύ καλή ζωή. Ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη και γράφει για ένα ιταλικό περιοδικό εναλλακτικού τουρισμού, ζώντας κάθε στιγμή με πάθος. Μετά τον ξαφνικό χαμό της μητέρας του αποφασίζει να βάλει σε τάξη τα προσωπικά του και να δεσμευτεί με την από χρόνια συνάδελφό του, την Κάρλα. Τότε εμφανίζεται μια νέα συνάδελφος, η Λάουρα, που τον αναστατώνει. Μαζί της θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να την εκπαιδεύσει.

Για τις ανάγκες της δουλειάς τους θα βρεθούν στα Βασιλικά Κτήματα, όπου όμως η Λάουρα θα εξαφανιστεί. Με την εξαφάνισή της ανοίγει ένας κύκλος τρόμου. Καθώς ο Βίτο την αναζητά μέσα στα πυκνά δάση και τα ερειπωμένα από χρόνια κτίρια, θα ανακαλύψει πράγματα που έπρεπε να μείνουν κρυφά. Η αποκρουστική φιγούρα, που τον ακολουθεί, θα στοιχειώσει ακόμη περισσότερο τις ημέρες του και τα όνειρά του που γίνονται όλο και πιο εφιαλτικά. Τότε θα συναντήσει ανθρώπους που έχουν έναν σκοτεινό σκοπό.

Ποιος είναι τελικά ο Στόχος; Ποιος τον υπηρετεί και για ποιον λόγο;

Η Παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Ελληνικού τμήματος ICOMOS.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.