Bande de filles - Τα κορίτσια
Δραματική
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Σε μια γειτονιά όπου τα νιάτα εξουσιάζουν, η καταπιεσμένη από την οικογένεια της, Marieme, ξεκινάει μια νέα ζωή όταν συναντά τρεις κοπέλες με ελεύθερο κι αντιδραστικό πνεύμα. Αλλάζει το όνομα της, τον τρόπο που ντύνεται κι αφήνει το σχολείο για να καταταχτεί σε συμμορία, ελπίζοντας πως αυτό σημαίνει ελευθερία.


Run all night - Νυχτερινή καταδίωξη
Δράσης
Διάρκεια: 114'

Η περίληψη:
Ο Jimmy Conlon είναι ένας βιρτουόζος εκτελεστής του Μπρούκλιν, παλαιότερα γνωστός κι ως «νεκροθάφτης». Βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς ο καλύτερός του φίλος κι αφεντικό της μαφίας αρχίζει και πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος. Συγχρόνως, ένας επίμονος ντετέκτιβ βρίσκεται στα χνάρια του και ο γιος του, τον οποίο έχει εγκαταλείψει χρόνια πριν, γίνεται στόχος δολοφονίας. Ο Jimmy θα πρέπει μέσα σε μία νύχτα να διαλέξει πλευρά.


The Lazarus effect - Η επιστροφή των νεκρών
Τρόμου
Διάρκεια: 83'

Η περίληψη:
Μια ομάδα φοιτητών ιατρικής έχουν βρει τον τρόπο να επαναφέρουν νεκρούς στη ζωή. Όταν μια από αυτούς, η Zoe, πεθαίνει, η ομάδα προσπαθεί να κάνει πράξη τα πειράματα που ως τώρα είχαν ως αντικείμενο ζώα, ώστε να την αναστήσει. Ενώ τα καταφέρνουν, κανείς δεν είναι σίγουρος ότι αυτή στο πλάι τους είναι η και μάχονται πλέον για τη ζωή τους, προσπαθώντας και να την περιορίσουν στο εργαστήριο πριν είναι πολύ αργά.


The Babadook - Babadook: Οι σελίδες του τρόμου
Τρόμου
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Έξι χρόνια μετά τον βίαιο θάνατο του συζύγου της, η Amelia παλεύει να συνετίσει τον εκτός ελέγχου 6χρονο γιο της, Samuel, έναν γιο που της είναι δύσκολο να αγαπήσει. Τα όνειρα του μικρού είναι κατακτημένα από ένα τέρας, το οποίο πιστεύει ότι θα έρθει για να σκοτώσει και τους δύο. Όταν ένα βιβλίο με τίτλο κύριος Babadook εμφανίζεται στο σπίτι, ο Samuel είναι πλέον πεπεισμένος ότι αυτός είναι το τέρας που θα έρθει. Αλλά τώρα και η Amelia βλέπει περίεργα πράγματα και πλέον πιστεύει ότι όσα έλεγε ο γιος της μπορεί και να είναι η τρομακτική αλήθεια.


The color of time - Υπόσχεση
Βιογραφική
Διάρκεια: 73'

Η περίληψη:
Μέσω του υλικού που αποπνέει από 11 ποιήματα του, η ζωή του ποιητή C.K. Williams ταξιδεύει μέσα από δεκαετίες της αμερικανικής ιστορίας. Από τα νεανικά χρόνια στο Ντιτρόιτ της δεκαετίας του 1940, ως τις αρχές του 1980. Όλα ξεκινούν μια βραδιά στη Νέα Υόρκη, όπου μετά την απαγγελία του ποιήματος «Tar», ο C.K. κατακλύζεται από αναμνήσεις του παρελθόντος. Εκεί όπου κατοικεί η σύζυγος του, C.K., κι ο γιος του, Jed, αλλά και ζωή γεμάτη έμπνευση κι απώλεια.


Winx Club: Il mistero degli Abissi - Winx Club: Το μυστήριο του Ωκεανού
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Οι νεράιδες του Winx Club έρχονται εντόπιες μιας νέας περιπέτειας. Οι ορκισμένες εχθροί τους, οι μάγισσες Trix, ενώνουν δυνάμεις με τη δαιμόνια νύμφη Πολιτέα, και ανακαλύπτουν ότι δεν χρειάζονται πολλά για να νικήσουν τις Winx και να γίνουν ανίκητες. Απλά, να βρουν ένα μαργαριτάρι κρυμμένο στον βυθό του Άπειρου Ωκεανού. Όσο μικρό κι αν είναι αυτό, προσφέρει απίστευτη δύναμη στους κατόχους του.