της  Τζέντα Ρόμπραντ
Σάββατο 18 Απριλίου 2015, στις 12:30μ.μ.
Για παιδιά από 4 ετών

Τα μικρά ζωάκια έπαιζαν ανέμελα στην παραμυθένια εξοχή απολαμβάνοντας τις χαρές της φύσης και την ανεμελιά της λιακάδας. Ολημερίς έφτιαχναν φωλιές, πραγματοποιούσαν διαγωνισμούς σκαρφαλώματος δέντρων, έτρωγαν και ξεδιψούσαν στο ποτάμι κουνώντας τις ευτυχισμένες ουρές τους! Ώσπου... το κλάμα μιας ζέβρας και η βαλίτσα του λιονταριού στη στάση του λεωφορείου αναστάτωσαν την παρέα των ζώων και έβαλαν τους μικρούς μας φίλους σε μεγάλους μπελάδες και... γενναίες περιπέτειες!
Άραγε θα καταφέρουμε να βρούμε τις χαμένες ρίγες της ζέβρας και τον πολύτιμο βρυχηθμό του στεναχωρημένου λιονταριού;

Από την εξοχή στην πόλη και από το παιχνίδι ρόλων στην εικαστική δράση, τα παιδιά με τη βοήθεια της θεατροπαιδαγωγού Δήμητρας Νικολοπούλου συμμετέχουν σ’ ένα διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι, καλλιεργώντας την ομαδοσυνεργατική σχέση, την επικοινωνία και την αλληλεγγύη με το πλέον... ευτράπελο και περιπετειώδες σενάριο!

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).