Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Βιβλιοχαρτοπωλείο Άνεμος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κρομμύδας Κώστας, "Μη με λησμόνει", την Παρασκευή 05 Ιουνίου 2015, στις 20:00μ.μ. στο Κλίμαξ Καφέ, στη Λάρισα.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Λητώ Τσακίρη, συγγραφέας, εκπαιδεύτρια εκπαιδευτών και Διευθύντρια του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής "Λητώ" και ο Στέργιος Παπαευθυμίου, Διευθυντής σπουδών ΙΕΚ Αιγέας Εκπαιδευτική.

Βιβλιοπωλείο Άνεμος
2410252390
Κλίμαξ Καφέ
Αίθουσα Lido Οργανισμός - 2ος όροφος
Ηφαίστου και Ελ. Βενιζέλου, έναντι Αρχαίου Θεάτρου
Λάρισα
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το Εμπορία Βιβλίων-Εκδόσεις ΒΙΒΛΙΟΦΟΡΟΣ σας προσκαλούν στo 34ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης για μια συνάντηση γνωριμίας με τον συγγραφέα Κρομμύδας Κώστας και το νέο του βιβλίο, "Μη με λησμόνει",  τη Δευτέρα 08 Ιουνίου 2015, από τις 20:00μ.μ. έως τις 23:00μ.μ. στο περίπτερο των Εκδόσεων Διόπτρα.

Ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του και θα συνομιλήσει με τους επισκέπτες.

Βιβλιοφόρου
2310320756

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Οι εκδόσεις Διόπτρα, ο Δήμος Ιωαννιτών και τα Public σας προσκαλούν στην κεντρική παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κρομμύδας Κώστας, "Μη με λησμόνει" την Τρίτη 09 Ιουνίου 2015, στις 20:00μ.μ. στον Πολιτιστικό Πολυχώρο "Δημήτρης Χατζής" (Παλιά Σφαγεία).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η δημοσιογράφος και διευθύντρια στο ΒΗΜΑ Ιωαννίνων Βίλιαν Στασινού, η εκπαιδευτικός Γιώτα Φλώρου και ο φωτογράφος Βαγγέλης Γιωτόπουλος. Θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Ιωαννιτών,  Θωμάς Μπέκας.
Τη παρουσίαση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Καρολίνα-Ευαγγελλία Καπόγλου.

Παράλληλα με την παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με έργα του Βαγγέλη Γιωτόπουλου, με τίτλο "Παμβώτις, Αλησμόνητη σαγήνη".

Public Ιωαννίνων
26510-70087