Ο JO NESBO ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ
Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015, στις 20.30μ.μ.
Μια βραδιά για τους φανατικούς αναγνώστες του νορβηγού συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας

Μια βραδιά αφιερωμένη στον βασιλιά της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας JO NESBO με αφορμή την ολοκλήρωση της σειράς Χάρι Χόλε και την έκδοση του νέου του βιβλίου Αίμα στο χιόνι.

Δέκα αναγνώστες φαν του Nesbo και του διάσημου επιθεωρητή του παρουσιάζουν από πρώτο χέρι τον συγγραφέα και τα βιβλία του.
Συντονίζει και παρεμβαίνει η Χίλντα Παπαδημητρίου, συγγραφέας, μεταφράστρια.
Ελάτε να συζητήσουμε για τον νορβηγό συγγραφέα που καθήλωσε εκατομμύρια αναγνώστες!

Συντονιστείτε στη σελίδα μας στο fb και στο twitter, καθώς και στο www.bookpress.gr για να ενημερώνεστε για εξελίξεις και εκπλήξεις σε σχέση με τη μεγάλη βραδιά.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

NESBOMANIACS, ΕΝΩΘΕΙΤΕ!
Διαβάζετε μετά μανίας Jo Nesbo; Θέλετε να μοιραστείτε την αναγνωστική σας εμπειρία με άλλους φαν του Jo Nesbo, του Χάρι Χόλε και της αστυνομικής λογοτεχνίας γενικότερα;
Στείλτε μας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) μαζί με ένα κείμενο 200-300 λέξεων για τον Jo Nesbo και τα βιβλία του (με ελεύθερο θέμα) στο e-mail polychoros@metaixmio.gr και παρουσιάστε εσείς τον αγαπημένο σας συγγραφέα.
Το θέμα είναι ελεύθερο, αλλά μπορείτε να κινηθείτε και σε συγκεκριμένους άξονες-θεματικές, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό.
Μερικές ιδέες:
• Ο Χάρι Χόλε και οι γυναίκες
• Ο Χάρι Χόλε και το αλκοόλ
• Ο Χάρι Χόλε και η πολιτική
• Ο Χάρι Χόλε ταξιδεύει
• Υπάρχει ζωή μετά τον Χάρι Χόλε;
• Ποιο είναι το κορυφαίο μυθιστόρημα του Jo Nesbo και γιατί
• Ο Jo Nesbo και το σκανδιναβικό νουάρ
• Jo Nesbo και Χάρι Χόλε: Οι Αταίριαστοι (;)
• Ο Jo Nesbo στον χάρτη του ευρωπαϊκού νουάρ

Κι επειδή θα επιλεγούν μόνο δέκα κείμενα, βιαστείτε! Η προθεσμία υποβολής των κειμένων λήγει τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015.
Οι τρεις πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή θα κερδίσουν μια υπέροχη κασετίνα με βιβλία του Jo Nesbo!
Και το μεγάλο δώρο της βραδιάς: όσοι από τους αναγνώστες μάς στείλουν το κείμενό τους θα μπουν σε κλήρωση, και ένας τυχερός θα κερδίσει ολόκληρη τη σειρά Χάρι Χόλε!
Όσοι πάλι δεν θέλετε να μιλήσετε αλλά απλώς να παρακολουθήσετε δηλώστε συμμετοχή στο e-mail polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ JO NESBO και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο).