Μ’ ένα πρωτότυπο μουσικοθεατρικό θέαμα ξεκινάει η «Μικρή Σκηνή» του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Πέμπτη 27 Αυγούστου, στις 21:30μ.μ. Το μοναδικό σχήμα The Puppetteears ετοίμασε μια μοναδική μουσική παράσταση, που όχι μόνο κινείται σε ξέφρενους ρυθμούς, αλλά δίνει και το στίγμα της καλοκαιρινής διάθεσης!

Για να το πετύχουν αυτοί οι The Puppetteears και να φτιάξουν το πρόγραμμα που το ονομάζουν SummerExit, πήραν τραγούδια απ΄ όλο τον κόσμο κι έφτιαξαν ένα αμάλγαμα ρυθμών: music theater, tango, gypsy, flamenco, swing, ethnic, Greek swing, funky, blues, jazz, όλα και ό,τι χρειαστεί για να χορέψει και να ταξιδέψει μουσικά ακόμα και ο πιο ανυποψίαστος θεατής!

Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο γι’ αυτό το μουσικό και θεατρικό σχήμα που ιδρύθηκε πριν από δύο χρόνια και αποτελείται από μια παρέα μουσικών και performers, που έχουν σκοπό… τα ταξίδια διαμέσου της μουσικής, έτσι όπως αυτή απλώνεται μέσα από τους ρυθμούς όλου του πλανήτη. Ακούγοντας τους είναι σαν να βρίσκεσαι σε κάποιο όμορφο στενάκι στο Παρίσι, αμέσως μετά να προσπαθείς να βρεις τα βήματα του αυθεντικού tango κάπου στην Ισπανία ή στο Μπουένος Άιρες, να χορεύεις μεθυστικά σε μια τσιγγάνικη γιορτή, να κατηφορίζεις στην Καλαβρία για μια ταραντέλα και να ευωδιάζεις μεσόγειο τσιμπολογώντας σκοπούς και τραγούδια…

Οι The Puppeteears είναι οι: Άννα Μαρία Αγγελίδου (φωνή), Δημήτριος Βαλιώτης (κρουστά, ντραμς), Ιωάννης Σίμου (κιθάρα), Άρης Βελώνης (ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο), Ιωάννης Μαστρογιάννης (φωνή, βιολί), Νίκος Φυτανίδης (ακορντεόν, πιάνο), Sicuro Pierpaolo (φλάουτο).

Η «Μικρή Σκηνή» είναι μια ενότητα του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών που περιλαμβάνει κυρίως παραστάσεις μικρής κλίμακας, αλλά μεγάλης πρωτοτυπίας. Μέσα από την παρουσίασή τους δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να δει και να ακούσει μουσικές παραστάσεις από ένα ευρύ φάσμα, αλλά και στα σχήματα να έρθουν σε μια ώσμωση μεταξύ τους, τόσο καλλιτεχνική, όσο και υπερτοπική.

Τοποθεσία: Μονή Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21, Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία: Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015
Ώρα έναρξης: 21:30μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: 8€ (προπώληση), 10€ (ταμείο)

Προπώληση: Βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ (Μεταμορφώσεως 24, Καλαμαριά - Τηλ.2310-426780, Εμπορικό Κέντρο MEDITERRANEAN COSMOS Τηλ. 2310-472308, Πλατεία Αριστοτέλους 7, Κέντρο - Τηλ. 2310-277004)
Καταστήματα Public (κέντρο, Cosmos)
Καταστήματα «Παπασωτηρίου» (Τσιμισκή 87 - Τηλ. 2310-250808)
Καταστήματα Seven Spot
καφέ-μπαρ ΕΝΤΕΧΝΟΝ (Ι.Δέλιου, Πλατεία Συντριβανίου - Τηλ. 2310-280553)
καφέ-μπαρ ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Κατούνη 17, Λαδάδικα - Τηλ. 2310-538282) 
e-ticket: viva.gr

Πληροφορίες: www.monilazariston.gr