Τη Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015, το An Club υποδέχεται live τους Hogg, Craang και Naxatras.

Σεπτέμβριος, ένατος μήνας του χρόνου, αρχίζουν τα σχολεία, τα καλός χειμώνας, τα κεφάλια μπαίνουν μέσα, το πασόκ έχει κλείσει άλλο ένα χρόνο ιστορίας και παραμένει ενωμένο/δυνατό.

Η ζέστη όμως παραμένει και όταν η μουσική είναι βαριά τότε οι συνθήκες της αλλαγής είναι ακόμα χειρότερες.

Με αυτό το σκεπτικό τρεις μπάντες από την όμορφη Θεσσαλονίκη, την συμπρωτεύουσα, συμβασιλεύουσα, νύφη του Θερμαϊκού, πιο ερωτική πόλη, μια πόλη μια ομάδα, αποφάσισαν να κάνουν μια περιοδεία στην ηλιόλουστη ακόμα Ελλάδα ώστε να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο τις καταστάσεις.

Οι Hogg θα ήθελαν πολύ να είναι γουρούνια, αλλά δεν είναι. Η μόνη σχέση που έχουν με τα γουρούνια είναι η συνωνυμία με τον Boss Hogg που ήταν γουρούνι από άλλη άποψη.
Όπως ίσως γουρούνι να χαρακτήριζαν και κάποιοι αυτόν που θα κολλήσει σε κάθε γκόμενα, με τον πιο αισχρό και γλειώδη τρόπο, χωρίς όμως να καταφέρνει ποτέ τίποτα. Οι Hogg όμως κατάφεραν να ηχογραφήσουν και ίσως να κυκλοφορήσουν το δεύτερό τους δίσκο που θα έχουν μαζί τους και θα είναι μια καλή ευκαιρία να απολαύσουμε. Ένας δίσκος που σε αντίθεση με το ομώνυμο βιβλίο μόνο πορνογραφικός δεν είναι, αντίθετα είναι rock, sludge, groove, heavy και όχι γουρουνίσιος.

Οι Craang έσκασαν σχεδόν από το πουθενά, καλά λίγο παραδίπλα, πριν μια διετία. Οι εμφανίσεις τους έχουν αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια όπως και ο πρώτος δίσκος τους,
To The Estimated Size of Universe, έγινε sold out και παρά τα προβοκάτσια για αγορά από φίλους και γνωστούς υπό απειλές έγινε όντως έτσι και πριν λίγο καιρό επανακυκλοφόρησε με δώρο τα τραγούδια. Την μουσική τους την περιγράφουν οι ίδιοι σαν ένα κράμα από Rock,Jam,Lo-fi Noise,Drone, Tropicalia Fuzz Psych Trip, Elevator Music και μάλλον έτσι πρέπει να είναι.
Θα είναι η τελευταία ευκαιρία να τους απολαύσουμε πριν την γερμανική τους περιοδεία στα πλαίσια της αποπληρωμής του χρέους.

Οι Naxatras μπορεί να είναι το τρίτο συγκρότημα της παρέας. Αν φυσικά καταφέρουν να ξεφύγουν από τα χέρια των ανώτερων όντων μιας άλλης διάστασης που είναι υπεύθυνα για την υπαγόρευση των ασμάτων των Naxatras όταν αυτοί διαλογίζονται. Αν τα καταφέρουν τότε θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα ψυχεδελικό οπτικοακουστικό ταξίδι στην δεκαετία του 70, συνοδεία heavy riffs, ονειρικών μελωδιών και άλλα καλά που ούτε στα καλύτερα παλιατζίδικα δεν βρίσκεις. Και όλα αυτά απόλυτα ζωντανά όπως και ο πρώτος τους, ομώνυμος, δίσκος που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και μόνο ψέμα δεν ήταν!