Il futuro - Το μέλλον
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Η Bianca κι ο Tomas, δυο αδέλφια στην εφηβεία, χάνουν τους γονείς τους σε αυτοκινητιστικό και μένουν μόνα ν’ αντιμετωπίσουν τη ζωή με όποιον τρόπο μπορούν. Όταν οι φίλοι του Tomas θα τους προτείνουν μια έξυπνη ιδέα για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, τ’ αδέλφια θα δεχτούν, περνώντας απότομα από την παιδικότητα στην απαγορευμένη ενηλικίωση. Η Bianca θα αποπλανήσει τον Maciste, τον τυφλό, μοναχικό πρώην Μίστερ Υφήλιος, με σκοπό να ληστέψει την περιουσία του.



Regression - Σκοτεινή ανάμνηση
Θρίλερ
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Μινεσότα, 1990. Ο ντετέκτιβ Bruce Kenner διερευνά μια περίεργη υπόθεση που στρέφεται γύρω από την Angela, η οποία κατηγόρησε τον πατέρα της για ένα ειδεχθές έγκλημα που αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του. Όταν αυτός ομολογεί την ενοχή του, παρότι δεν έχει μνήμες από το παρελθόν, ένας αναγνωρισμένος ψυχίατρος, ο Kenneth Raines, καταφτάνει για βοήθεια. Αυτός θα βοηθήσει τον πατέρα να αναθερμάνει τις μνήμες του από τα γεγονότα, αλλά πίσω από αυτές θα ξεσκεπαστεί ένα αποτρόπαιο μυστήριο εθνικής σημασίας.



Αρκαδία Χαίρε - Hail Arcadia
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Φυλακίζοντας στιγμές στην απέραντη γραμμή του χρόνου, αποτυπώνοντας αποσπασματικές εικόνες μιας ένθεης φύσης, συνυφαίνοντας μύθους αλλοτινούς και ιστορικές μαρτυρίες, σταχυολογώντας θραύσματα και ψιθύρους, το κινηματογραφικό βλέμμα επιχειρεί να καταγράψει την ταυτότητα ενός τόπου που συναντά και συναντιέται με τα μεγαλειώδη ερωτήματα της ζωής. Ο ναός της Αλέας Αθηνάς, το τέμενος του Gregory Markopoulos, το αλώνισμα, η περικαλλής Μουχλιώτισσα, ο βυσσινόκηπος, ο νεομάρτυρας Δημήτριος δεν αποτελούν παρά ψηφίδες και θραύσματα αυτού του τόπου, της Τεγέας, που διηγούνται του βίου το πέλαγος. «Αρκαδία χαίρε»: Μια περιπλάνηση σε έναν τόπο που ακόμα και σήμερα τον ακολουθεί ο μύθος μια αινιγματικής επιγραφής. Et in Arcadia ego. Μια συλλογή θραυσμάτων. Ένας χαιρετισμός, σύντομος κι αμφίθυμος, όπως το πέρασμα του δρομέα που διανύει τα μεσάνυχτα τον κάμπο της Τεγέας.



Youth - Νιότη
Σινεφίλ
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Ο Fred και ο Mick, δύο παλιόφιλοι, βρίσκονται για διακοπές σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στις παρυφές των Άλπεων. Ο Fred, συνθέτης και μαέστρος, τα έχει παρατήσει. Ο δε Mick, σκηνοθέτης κινηματογράφου, εργάζεται ακόμα. Και οι δύο αντιμετωπίζουν με περιέργεια και τρυφερότητα τις ζωές των παιδιών τους, τους ενθουσιώδεις σεναριογράφους του Mick, αλλά και τους υπόλοιπους ένοικους του ξενοδοχείου. Την ώρα που ο Mick πασχίζει να τελειώσει το σενάριο για μια ταινία που προσδοκά να είναι η καλύτερη του, ο Fred δεν δείχνει διάθεση να αναπολήσει τη μουσική του καριέρα. Αλλά υπάρχει κάποιος που με κάθε κόστος θέλει να τον δει ξανά να διευθύνει ορχήστρα.



La loi du marche - Ο νόμος της αγοράς
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Ο 51χρονος Thierry προσπαθεί να βρει δουλειά μετά το κλείσιμο του εργοστασίου που δούλευε. Μετά από 20 μήνες στην ανεργία και από πολλές προσπάθειες, καταφέρνει να πιάσει δουλειά ως σεκιουριτάς σε σούπερ-μάρκετ. Η διεύθυνση όμως επιθυμεί περισσότερα από τους υπαλλήλους ασφαλείας, βυθίζοντας τον Thierry σε ένα ηθικό δίλημμα.



Black mass - Ανίερη συμμαχία
Αστυνομική
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Στη Νότια Βοστόνη της δεκαετίας του 1970, ο πράκτορας του FBI John Connolly πείθει τον ιρλανδό μαφιόζο James "Whitey" Bulger να συνεργαστεί με το FBI ενάντια σε έναν κοινό στόχο: την ιταλική μαφία. Έτσι ξεκίνησε μια ανίερη συμμαχία, η οποία ξέφυγε κάθε ελέγχου, επιτρέποντας στον Whitey να διεισδύσει στους κύκλους της έννομης τάξης, να αποκτήσει έλεγχο και να γίνει ένας από τους πιο αδίστακτους και διαβόητους γκάνγκστερ στην ιστορία της Βοστόνης.