The Peanuts movie - Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν-Πίνατς: Η ταινία
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Ο Snoopy, το πιο αξιαγάπητο μπιγκλ όλου του κόσμου, αλλά και άριστος πιλότος, ξεκινά μια απίθανη αποστολή, καθώς σκίζει τους αιθέρες με σκοπό να αντιμετωπίσει τον αιώνιο αντίπαλο του, τον Κόκκινο Βαρόνο, ενώ ο κολλητός του, ο Charlie Brown, ξεκινά τη δική του επική αναζήτηση.



El Club - Η μυστική λέσχη
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Μια ομάδα ιερέων διαφόρων ηλικιών ζουν με την καλόγρια Monica σε ένα σπίτι στις χιλιανές ακτές. Όταν δεν προσεύχονται, προπονούν τον γρήγορο σκύλο τους για μια νέα κούρσα. Άγνωστο το τι τους οδήγησε σε αυτό το «τέρμα του κόσμου», όπου ένα παγερό αεράκι φυσάει συνεχώς. Όταν καταφτάνει ακόμα ένας ιερέας, εμφανίζεται ένας άντρας κι εξαπολύει ισχυρές κατηγορίες για αυτόν. Η φωνή του ολοένα και δυναμώνει, όταν ακούγεται ένας πυροβολισμός. Ο ιερέας έχει αυτοκτονήσει. Η εκκλησία θα στείλει έναν επιθεωρητή, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θέλει να εξιχνιάσει την αλήθεια ή να κρατήσει όρθιο το θρησκευτικό φρόνημα.



Legend - Δίδυμοι θρύλοι
Αστυνομική
Διάρκεια: 131'

Η περίληψη:
Η άνοδος και η πτώση των δίδυμων αδελφών Kray, που ως διαβόητοι και αιμοσταγείς γκάγκστερ, τρομοκράτησαν το Λονδίνο των δεκαετιών του 1950-60, έως την ολική τους πτώση το 1969.



Marguerite - Μαργκερίτ
Εποχής
Διάρκεια: 127'

Η περίληψη:
1921: το ξεκίνημα της Χρυσής Δεκαετίας του 1920. Όχι πολύ μακριά από το Παρίσι, είναι μέρα γιορτής στο κάστρο της Μαργκερίτ Ντιμόν. Όπως κάθε χρόνο, ένα πλήθος εραστών της μουσικής συγκεντρώνεται στο σπίτι της ιδιοκτήτριας. Κανείς δεν ξέρει πολλά για αυτή τη γυναίκα, εκτός από το ότι είναι πλούσια και ότι ολόκληρη η ζωή της είναι αφιερωμένη στο πάθος της: τη μουσική. Η Μαργκερίτ τραγουδά. Τραγουδά με την καρδιά της, αλλά τραγουδά φρικτά παράφωνα. Η Μαργκερίτ ζούσε το πάθος της κλεισμένη σε μια φούσκα, και το υποκριτικό κοινό που έρχεται για να γελάσει μαζί της, της συμπεριφέρεται σαν να πρόκειται για την ντίβα που εκείνη όντως θεωρεί ότι είναι. Όταν ένας προκλητικός νεαρός δημοσιογράφος αποφασίζει να γράψει ένα διθυραμβικό άρθρο για την τελευταία της ερμηνεία, η Μαργκερίτ αρχίζει να πιστεύει ακόμα περισσότερο στο ταλέντο της. Αυτό της δίνει το κουράγιο που χρειάζεται για να ακολουθήσει το όνειρό της. Παρά τους δισταγμούς του συζύγου της, και με τη βοήθεια μιας βιτριολικής πάλαι ποτέ φίρμας, αποφασίζει να ξεκινήσει την εκπαίδευσή της για να δώσει το πρώτο της ρεσιτάλ μπροστά σε ένα πλήθος αγνώστων.



Miss you already - Μου λείπεις ήδη
Δραμεντί
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Η Milly και η Jess είναι φίλες εδώ και μία ζωή. Μοιράζονται τα πάντα από τότε που είναι παιδιά: μυστικά, ρούχα, γέλια, έγνοιες, φίλους. Μεγαλώνοντας, η Milly έχει μια δουλειά με κύρος και ζει σε διαμέρισμα στην πόλη με τον σύζυγο της, Kit, και τα δυο τους παιδιά. Η δε Jess, είναι αρχιτέκτονας και μοιράζεται με τον φίλο της, Jago, ένα μποέμ σπίτι-βάρκα σε κανάλι του Τάμεση. Η φιλία τους είναι πάντα δυνατή σαν βράχος. Αυτό μέχρι που η Jess ξεκινάει τη μάχη της να αποκτήσει επιτέλους ένα παιδί και η Milly μαθαίνει ότι έχει καρκίνο του στήθους. Πράγματα που η μία δυσκολεύεται να τα μοιραστεί με την άλλη.