Το Half Note υποδέχεται για πρώτη φορά τη Νένα Βενετσάνου για δύο μοναδικές βραδιές.

Η Νένα Βενετσάνου είναι μία πολύ σημαντική καλλιτέχνιδα για το ελληνικό τραγούδι διότι αναβάθμισε την τεχνική ερμηνείας στο Έντεχνο ρεπερτόριο συνδυάζοντας υποδειγματικά την κλασική με τη λαϊκή τεχνική προσδίδοντας του νέες διαστάσεις και ηχοχρώματα. Με σημαντικές συνεργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό προβάλλει τον Ελληνικό πολιτισμό, συγχρόνως όμως και τον Γυναικείο Λόγο μέσα από πολιτιστικές και πολιτικές δραστηριότητες (Ασία,Ευρώπη-Βαλκάνια,Αμερική,Αφρική) σε διεθνή φεστιβάλ, ερμηνεύοντας όλο το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού από το δημοτικό τραγούδι έως τη σύγχρονη όπερα.

Ως συνθέτης έχει ηχογραφήσει το τρίπτυχο: "Πόλεις του Νότου", "Νέα Γη", "Καφέ Γκρέκο" με θέμα το ταξίδι ,τη φυγή ,τη συνάντηση. Έχει ηχογραφήσει το "Αγήρων Ήχος Θεάτρου",μία σημαντική εργασία για την γέννηση και εξέλιξη του αρχαίου δράματος που περιέχει αποσπάσματα από μουσική της για το θέατρο(Τρωάδες του Ευριπίδη -Γράμμα στον Ορέστη του Ιάκωβου Καμπανελλη-Κλυταιμνήστρα της Μαργκ. Γιούρσεναρ) με ερμηνεύτρια την ηθοποιό Ιωάννα Γκαβάκου. Έχει επίσης συνθέσει μουσική στο "η Εύα Κοταμανίδου διαβάζει Γιώργο Σαραντάρη".

Έχει σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό της, όπως με: Μίκη Θεοδωράκη, Νότη Μαυρουδή, Αγγελική Ιονάτου, Νίκο Κυπουργό, Λένα Πλάτωνος, Μαρίζα Κωχ, Λιουίς Λιακ, Μισέλ Μονταναρό, ενώ έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνή Φεστιβάλ μουσικής και έχει τραγουδήσει σε πολλές ξένες χώρες κερδίζοντας την αναγνώριση.

Η Βενετσάνου έχει συνεργαστεί ως σολίστ με τις ορχήστρες: Metropol Orchestra Utrecht, National Orchestra Kieve, Ossipof Orchestra Moscou, Oxford Orchestra England, Καμεράτα Μεγάρου Μουσικής, Ορχήστρα των Χρωμάτων, Ορχήστρα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Σολίστες της Μόσχας, Ορχήστρα του 21ου αιώνα Μόσχας, Ορχήστρα της Ραδιοφωνίας της Βουδαπέστης.