Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα βρεθεί για δύο συναυλίες στο Άβατο live stage στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας μια αναδρομή με αφορμή τον δίσκο Το Rock της Δυτικής όχθης.

Με αφορμή την κυκλοφορία τούτου του δίσκου που είναι φόρος τιμής στον ήχο που είχα πάντα μέσα μου από μικρός, κάνω μια αναδρομή στα χρόνια από το 1987 που πρωτοφτιάχτηκε σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι στο Μενίδι η μπάντα που αργότερα ονομάστηκε Πυξ Λαξ μέχρι και σήμερα.

Έτσι για τα επόμενα δύο χρόνια και μέχρι το 2017 (να είμαστε καλά) που συμπληρώνονται 30 χρόνια από τότε που όλα ξεκίνησαν στην ψυχή μου κι αργότερα τα μοιράστηκα με τόσους άλλους, θα ταξιδεύω παρέα με όλες εκείνες τις μουσικές και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω απ΄ αυτές και με μεγάλωσαν. Αυτό που κάποια στιγμή παρέα με τον Μανό ονομάσαμε... το Rock της Δυτικής όχθης!

Εκτός λοιπόν από τα τραγούδια των Πυξ Λαξ και της προσωπικής μου πορείας θα έχουν ιδιαίτερη θέση τραγούδια του Χάρη του Πάνου του Παύλου του Βασίλη διασκευασμένα με τον ήχο που ξεκίνησε λίγο πριν τη δεκαετία του '90 αλλα αναπνέοντας κι αλλάζοντας χωρίς να χρειάζεται συνθήματα φτιαγμένα με Photoshop για να υπάρχει, κατέληξε σήμερα να είναι "Ένας Ολοκαίνουργιος Κόσμος" όπως κι ο τίτλος αυτού του νέου άλμπουμ.

Φίλιππος Πλιάτσικας

Τοποθεσία: ΑΒΑΤΟ BAR-LIVE STAGE, Αγν. Στρατιώτου 44, Πολίχνη, Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία: 09 και 10 Νοεμβρίου 2015
Στις 22.30μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: Τηλ.: 2310666869