Οι εκδόσεις ΛΥΚΟΦΩΣ σας προσκαλούν την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 στις 19:00μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (Εμμανουήλ Μπενάκη 70, Κερατσίνι - Αμφιάλη) στην παρουσίαση του βιβλίου της Λένας Ψύχα «Το λευκό κλουβί».
Το βιβλίο θα προλογίσουν ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Ιωάννης Γράβαρης και ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής.

Η Λένα Ψύχα, στο μυθιστόρημά της «Το λευκό κλουβί» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως, πλάθει μία ιστορία για την κατάθλιψη που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι, όταν δεν ξεχωρίζουν την απόσταση μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, πλάθει.
Πρωταγωνίστρια η Έλλη, μια συνηθισμένη, μέση γυναίκα, η οποία αντιμετωπίζει την κατάθλιψη, μέσα στην οικογένεια, τον γάμο της, την κοινωνία. Η ιστορία της δεν είναι απλώς ο απαγορευμένος έρωτας μιας παντρεμένης γυναίκας, ούτε η ψυχανάλυση των βιωμάτων μιας ασθενούς με ψυχολογικά προβλήματα. Είναι η ιστορία κάθε ανθρώπου, του οποίου τον εαυτό κατατρώει η πραγματικότητα.
Με αφορμή την κατάθλιψη της Έλλης, η Λένα Ψύχα σκιαγραφεί τη μέση γυναίκα, σύζυγο, φίλη και νοικοκυρά. Η συγγραφέας ξετυλίγει την ιστορία ενός παράνομου έρωτα και των ανελέητων συνεπειών ενός και μόνο λάθους. Ενός λάθους που οδηγεί την Έλλη εσώκλειστη στο δικό της λευκό κλουβί.