Το Vibe bar, o συγγραφέας Γιάννης Φιλιππίδης και η Άνεμος εκδοτική, σας προσκαλούν σε μια γιορτινή παρουσίαση-έκπληξη με αφορμή τα δύο χρόνια της κυκλοφορίας του μυθιστορήματός του «Ο Απρίλης στάθηκε αλήτης», που βρίσκεται ήδη στην 3η έκδοση του.

Θα ‘ναι μια ξεχωριστή βραδιά στο χαλαρό και φιλικό πνεύμα του Vibe Bar (που βρίσκεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης στο Μοναστηράκι κι έρχεστε με Μετρό ή ΗΣΑΠ πολύ εύκολα), θα διαβαστούν αποσπάσματα και θα ακολουθήσει κουβέντα με αφορμή το βιβλίο,  στην οποία θ’ ακούσετε τα καλύτερα!

Κοντά στον συγγραφέα Γιάννη Φιλιππίδη, θα παρίστανται η βιβλιοκριτικός και θεατρολόγος Τζένη Κουκίδου, ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας και η συγγραφέας του Ανέμου Αναστασία Κορινθίου!

Όλα τα μπεστ-σέλερ του συγγραφέα, θα διατίθενται σε τιμές-έκπληξη ΜΟΝΟ για τη συγκεκριμένη βραδιά, που θα συνεχίσει με τις μουσικές του Γιάννη Βίτσα στα deck του, για όσες και όσους φίλους θέλουν να μείνουν περισσότερο χρόνο, να τα πούμε με τρόπο ανθρώπινο, όπως μας αξίζει δηλαδή.

Σας περιμένουμε με τα πιο φωτεινά μας αισθήματα, την Κυριακή 17 Απρίλη στις 20.00μ.μ. στο Vibe bar, Σκουζέ 3 (πλατεία Αγίας Ειρήνης στο Μοναστηράκι)

Για περισσότερες πληροφορίες:
Άνεμος εκδοτική • Αιγίνης 14
• τηλ.: 210-8223574 και 211-0123834