Money monster - Το παιχνίδι του χρήματος
Πολιτικό θρίλερ
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Ο Lee Gates είναι ένας πετυχημένος τηλεοπτικός αναλυτής χρηματιστηρίου, του οποίου το πρόγραμμα (Money Monster) και η ζωή του πιάνονται όμηρος από έναν εξοργισμένο οπλισμένο άντρα. Καθώς ο κόσμος παρακολουθεί ζωντανά, ο Gates πρέπει να παραμείνει ζωντανός και με τη βοήθεια της Patty Fenn, της γυναίκας που είναι παραγωγός της εκπομπής, να ξεσκεπάσει την αλήθεια πίσω από μεγάλα χρηματιστηριακά ψέματα.



The BFG - Ο μεγάλος φιλικός γίγαντας
Φαντασίας
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Ο BFG διαφέρει από τους άλλους γίγαντες της Χώρας των Γιγάντων. Με τεράστια αυτιά και υπερευαισθησία στην οσμή, είναι αξιαγάπητα χαζούλης και συνήθως κλεισμένος στον εαυτό του. Από την άλλη, γίγαντες σαν τον Bloodbottler και τον Fleshlumpeater είναι διπλάσια ψηλοί και διπλάσια τρομακτικοί, γνωστοί πως τρώνε και ανθρώπους, έτσι ο BFG προτιμά τον Snozzcumber και τον Frobscottle. Όταν μια μικρή 10χρονη κοπέλα, η Sophie, καταφτάνει σε αυτή τη χώρα από το Λονδίνο, τρομάζει από τον μυστηριώδη γίγαντα που την παίρνει στη σπηλιά του, αλλά σύντομα συνειδητοποιεί ότι ο BFG είναι ευγενικός και χαριτωμένος. Και μια και δεν έχει γνωρίσει ξανά κάτι παρόμοιο, είναι γεμάτη ερωτήσεις.



Pension complete - Δύο Σεφ για μία γυναίκα
Κωμωδία
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Ο Francois και η Charlotte διατηρούν μαζί ένα γκουρμέ ξενοδοχείο-εστιατόριο πλάι στη θάλασσα, αλλά η μεταξύ τους σχέση δεν είναι η καλύτερη. Ο Francois προσδοκά το πρώτο αστέρι Michelin, ενώ η Charlotte, στα 40 πια, ονειρεύεται να κάνουν παιδί. Η ήδη περίπλοκη κατάσταση εκρήγνυται κυριολεκτικά όταν ο πρώτος σύζυγος της Charlotte, ο Alex, προσγειώνεται στη ζωή τους κι ενώ όλοι τον θεωρούσαν νεκρό από το φονικό τσουνάμι του 2004.