Από τις 10 έως τις 26 Ιουνίου 2016 σας περιμένουμε στο περίπτερό μας (αρ. 31) με ενδιαφέροντες τίτλους, υπογραφές βιβλίων και διασκεδαστικές εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους!

Ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και με τη συνεργασία του Δήμου Πειραιά, διοργανώνει και φέτος έκθεση βιβλίου στο Πασαλιμάνι, η οποία έχει αρχίσει πλέον να γίνεται θεσμός για τους Πειραιώτες και όχι μόνο. Η φετινή 30ή Έκθεση Βιβλίου ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 10 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, ενώ θα λειτουργεί καθημερινά από τις 19.00μ.μ. έως τις 23.00μ.μ.

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ συμμετέχουν στην έκθεση και σας περιμένουν στο περίπτερό τους (αρ. 31). Συνδυάζοντας τη βόλτα δίπλα στη θάλασσα, επισκεφτείτε μας για να γνωρίσετε από κοντά τους συγγραφείς μας, να ξεφυλλίσετε τις εκδόσεις μας και να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων (λογοτεχνία, αστυνομικό, παιδική και εφηβική λογοτεχνία, βιβλία για διακοπές, μελέτες και δοκίμια) τι θα διαβάσετε φέτος το καλοκαίρι!


Γνωρίστε από κοντά τους συγγραφείς μας
•Την Κυριακή, 12 Ιουνίου στο περίπτερό μας θα βρίσκεται η συγγραφέας Σοφία Δημοπούλου για να συναντήσει από κοντά τους αναγνώστες της και να υπογράψει αντίτυπα του νέου της μυθιστορήματος με τίτλο Η ζωή απέναντι.
•Η συγγραφέας Αναστασία Καλλιοντζή θα σας περιμένει το Σάββατο, 25 Ιουνίου με το νέο της βιβλίο με τίτλο Μη μου λες αντίο, ένα μυθιστόρημα για έναν έρωτα απρόβλεπτο, απόλυτο και καταλυτικό…
•Την Κυριακή, 26 Ιουνίου ο Βασίλης Αλεξάκης, ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους έλληνες συγγραφείς, υπογράφει στο περίπτερο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ τα βιβλία του Τάλγκο και Θα σε ξεχνάω κάθε μέρα.
Από τις 19.30μ.μ. έως τις 21.30μ.μ.


Εκδηλώσεις για παιδιά
Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις μας στο περίπτερο εκδηλώσεων της έκθεσης:
•Την Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016, στις 20.00μ.μ., η συγγραφέας Μαρία Νομικού αφηγείται την ιστορία του Μάλβη, ενός ξωτικού που η καρδιά του τον σπρώχνει να ακολουθήσει ένα διαφορετικό όνειρο, με αφορμή το βιβλίο της Το ξωτικό και η χορεύτρια.
•Το Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016, στις 20.00μ.μ., η Μαίρη Τσόγκα μαθαίνει στα παιδιά για τη θεραπευτική δύναμη των παραμυθιών, τη φιλία, και την αποδοχή άνευ όρων, με αφορμή το νέο της βιβλίο Διάβασέ μου κι άλλο!

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, στην πιο ωραία γιορτή βιβλίου δίπλα στη θάλασσα!