The shallows - Σε ρηχά νερά
Θρίλερ
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Η Nancy βρίσκεται σε μια απομονωμένη παραλία και κάνει μόνη της σέρφινγκ. Αλλά ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας θα της επιτεθεί και θα βρεθεί αποκομμένη από την ακτή, ακόμα κι αν αυτή δεν απέχει πολύ. Παρότι μόλις 18 μέτρα από τη σωτηρία, το να βρεθεί εκεί αποδεικνύεται η απόλυτη δοκιμασία θέλησης.



Bone tomahawk - Τσεκούρι από κόκκαλο
Γουέστερν
Διάρκεια: 132'

Η περίληψη:
Δεκαετία του 1880, κοντά στα σύνορα του Τέξας με το Μεξικό. Όταν ένας παράνομος παρασέρνει άθελα του μια συμμορία κανίβαλων τρωγλοδυτών στη φιλήσυχη πόλη του Φαρ Ουέστ, Μπράιτ Χοπ, οι κανίβαλοι απαγάγουν ντόπιους, μαζί και την πιστή σύζυγο ενός ραντσέρη. Παρά το τραυματισμένο του πόδι, ο ραντσέρης ενσωματώνεται σε απόσπασμα του σερίφη, του γηραιού βοηθού του και ενός πιστολέρο, και όλοι μαζί ξεκινούν ένα ταξίδι στην κόλαση, αναζητώντας τις άγνωστες και σκοτεινές περιοχές όπου ζουν τα άγρια αυτά θηρία.



Star Trek Beyond
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Στα μισά της πενταετούς αποστολής του, το πλήρωμα του USS Enterprise δέχεται επίθεση από ένα φαινομενικά ασταμάτητο κύμα άγνωστων εξωγήινων, το οποίο τους υποχρεώνει να εγκαταλείψουν το πλοίο τους. Παγιδευμένοι σε έναν άγνωστο πλανήτη και χωρίς προφανή ελπίδα για σωτηρία, το πλήρωμα βρίσκεται αντιμέτωπο με έναν νέο και αμείλικτο εχθρό.



Our kind of traitor - Ένας προδότης ανάμεσά μας
Κατασκοπική
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Καθώς βρίσκονται σε διακοπές στο Μαρρακές, ένα συνηθισμένο ζευγάρι Εγγλέζων, ο Perry και η Gail, γίνονται φίλοι με τον χαρισματικό κι επιδεικτικό ρώσο Dima, ο οποίος, χωρίς να το γνωρίζουν, είναι βασικός στέλεχος στο ξέπλυμα χρημάτων της ρωσικής μαφίας. Όταν ο Dima ζητά τη βοήθεια τους για να φτάσει μια απόρρητη πληροφορία στις αγγλικές μυστικές υπηρεσίες, ο Perry και η Gail βρίσκονται διαμέσου ενός διεθνούς παιχνιδιού κατασκοπίας και βρώμικης πολιτικής. Το ζευγάρι ρίχνεται με βία σε ένα ταξίδι από το Παρίσι στη Βέρνη, κι εκεί σε ένα κρησφύγετο στις Γαλλικές Άλπεις, ως και τις πιο σκοτεινές γωνιές του Λονδίνου, όπου βρίσκουν σύνδεσμο με τη βρετανική κυβέρνηση, τον αποφασισμένο και αδίστακτο πράκτορα της MI6, Hector.



Un homme a la hauteur - Στάσου στο ύψος σου
Κομεντί
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Η Diane είναι μια δικηγόρος που πρόσφατα έμεινε εργένισσα. Θα λάβει ένα τηλεφώνημα από τον Alexandre, έναν χαριτωμένο αρχιτέκτονα, τον οποίο ποτέ δεν έχει συναντήσει και που βρήκε το χαμένο της κινητό. Οι δυο τους αποφασίζουν να γνωριστούν, αλλά αυτό το πρώτο τους ραντεβού παίρνει μια αναπάντεχη τροπή.