Tschick - Βερολίνο, αντίο
Δραμεντί
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Ο 14χρονος Maik Klingenberg είναι ένας αταίριαστος με το περιβάλλον του νεαρός, που μεγαλώνει σε μια πλούσια, αλλά δυσλειτουργική οικογένεια στο Βερολίνο. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρών διακοπών, η μητέρα του Μάικ πηγαίνει για απεξάρτηση, ενώ ο πατέρας φεύγει σε «επαγγελματικό» ταξίδι με τη βοηθό του. Ο μικρός είναι μόνος στο σπίτι στην πισίνα τους, μέχρι που ένας συμμαθητής του, ο Tschick, ένας νεαρός ρώσος μετανάστης, εμφανίζεται με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο. Αυτή είναι η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού, χωρίς σχεδιασμό ή φόβο.



Kong: Skull Island - Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου
Φαντασίας
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Δεκαετία του 1970. Μια ανόμοια ομάδα εξερευνητών ενώνει δυνάμεις για να κάνουν απόβαση σε ένα αχαρτογράφητο νησί του Ειρηνικού ωκεανού. Αλλά αυτό το νησί είναι όσο όμορφο, τόσο επικίνδυνο, και η ομάδα δεν γνωρίζει ότι βρίσκεται στα χνάρια του μυθικού και γιγάντιου Κινγκ Κονγκ.



Park
Σινεφίλ
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Απομονωμένο κι εγκαταλελειμμένο, περιβαλλόμενο από σάπιες αθλητικές εγκαταστάσεις, το ολυμπιακό χωριό της Αθήνας αποτελεί σήμερα ένα έρημο μέρος με μόνους κατοίκους κάποιες οικογένειες της εργατικής τάξης, στις οποίες προσφέρθηκε δωρεάν στέγαση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Εγκλωβισμένη στο ολυμπιακό χωριό, μια παρέα αγοριών περιφέρεται στα ερείπια περνώντας τον ελεύθερο χρόνο της παραλλάσσοντας τα ολυμπιακά αθλήματα και οργανώνοντας ζευγαρώματα σκυλιών έναντι χρημάτων. Ο μεγαλύτερος της παρέας, ο 17χρονος Δημήτρης, μαζί με την Άννα, μια 22χρονη αποσυρμένη αθλήτρια, θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από το ολυμπιακό χωριό και θα αναζητήσουν διέξοδο στις παραθαλάσσιες παρυφές της Αθήνας. Κατά τις επισκέψεις τους στην περιοχή, θα έρθουν σε επαφή με ξένους τουρίστες και η ανάγκη του Δημήτρη για αποδοχή θα δοκιμαστεί με βάναυσους τρόπους.



20th Century women - Καταπληκτικές γυναίκες
Δραμεντί
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
1979. Στη Σάντα Μπάρμπαρα ζει η Dorothea Fields, μια αποφασισμένη ανύπαντρη μητέρα κοντά στα 55, που μεγαλώνει τον έφηβο γιο της, Jamie, σε μια εποχή που σφύζει από πολιτιστικές αλλαγές και επανάσταση. Η Dorothea χρησιμοποιεί δύο νεότερες γυναίκες για την ανατροφή του Jamie: τον Abbie, μια ελευθέρων ιδεών πανκ καλλιτέχνιδα που ζει ως οικότροφος στους Fields, και την Julie, μια πολιτικοποιημένη και προκλητική γειτόνισσα.



La mecanique de l`ombre - Η συνωμοσία της σκιάς
Πολιτικό θρίλερ
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Ο Duval, ένας μεσήλικας που παλεύει να ανταπεξέρθει οικονομικά, αναζητά εργασία επί δύο χρόνια, μετά από μια βαριά εξάντληση που υπέστηκε. Θα προσληφθεί από έναν μυστηριώδη εργοδότη να καταγράφει τηλεφωνικές συνομιλίες, και σύντομα θα οδηγηθεί σε μια πολιτική συνωμοσία, αλλά και στον ιστό του υπόκοσμου των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών.



Ουτοπία - Utopia, an adult`s fairy tale
Σάτιρα
Διάρκεια: 78'

Η περίληψη:
Μια μικρή πόλη ελέγχεται οικονομικά από τον διεφθαρμένο ιδιοκτήτη της τράπεζας, εξαθλιώνοντας τους κατοίκους της. Όταν ο Αχιλλέας, ένας εργατικός υπάλληλος της τράπεζας, απολυθεί αναίτια, συναντά στον δρόμο του έναν παράξενο άνθρωπο που του προτείνει να αλλάξει τον κόσμο. Ο Αχιλλέας δέχεται κι ένα περίεργο ταξίδι ξεκινά...