Baywatch
Κωμική περιπέτεια
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Ο ναυαγοσώστης Mitch Buchanan και η ομάδα του αναλαμβάνουν, εκτός της φύλαξης της παραλίας, την εκπαίδευση νεοσύλλεκτων ναυαγοσωστών, μεταξύ των οποίων είναι και ο υπερφίαλος κι απείθαρχος πρωταθλητής κολύμβησης Matt Brody. Η μεταξύ τους σύγκρουση είναι επεισοδιακή, αλλά τελικά καλούνται να συνεργαστούν στενά προκειμένου να ξεσκεπάσουν μια εγκληματική οργάνωση που διακινεί ναρκωτικά και σπέρνει πτώματα, απειλώντας το μέλλον της παραλίας τους.



Mes tresors - Για όνομα του Θεού!
Κωμωδία
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Η Carole είναι μια εσωστρεφής ειδικός εφαρμογών πληροφορικής, που ακόμα ζει με τη μητέρα της. Η Caroline είναι μια αυθάδης κλέφτρα που συχνάζει στα πολυτελή ξενοδοχεία της Γαλλικής Ριβιέρας. Οι δύο νεαρές γυναίκες δεν γνωρίζουν η μια την άλλη, ούτε έχουν τίποτα κοινό. Τίποτα, επειδή ο πατέρας τους έφυγε πριν τη γέννηση τους, και δεν τον είδαν ξανά ποτέ. Μέχρι τη στιγμή που ο Patrick εμφανίζεται και πάλι. Ο διεθνώς καταζητούμενος κλέφτης βρίσκεται στα τελευταία του και αποφασίζει να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο με τις κόρες του, συναντώντας τις για ένα κοινό σκοπό: την κλοπή ενός βιολιού Στραντιβάριους, αξίας 15.000.000 δολαρίων. Ανάμεσα σε γκάφες, τον ερασιτεχνισμό και τους διαπληκτισμούς μεταξύ τον κορών του, ο Patrick θα αντιληφθεί πως αυτή του η επιστροφή είναι κάθε άλλο παρά εύκολη.



La Reina de Espana - Η Βασίλισσα της Ισπανίας
Δραμεντί
Διάρκεια: 128'

Η περίληψη:
Δεκαετία του 1950. Η διάσημη ηθοποιός του κινηματογράφου Macarena Granada αποδρά από τη λάμψη και το γκλάμουρ του Χόλιγουντ και επιστρέφει στις ρίζες της. Εκεί, στην Ισπανία, θα πρωταγωνιστήσει σε μια επική χολιγουντιανή ταινία ως η βασίλισσα Ισαβέλλα η Πρώτη της Καστίλης.



Miss Sloane - Κυρία Σλόαν
Πολιτικό θρίλερ
Διάρκεια: 132'

Η περίληψη:
Μια αδίστακτη και υπερ-πετυχημένη υπεύθυνη πολιτικής στρατηγικής, η Elizabeth Sloane, εκθέτει τον αδίστακτο κόσμο των λόμπι της Ουάσιγκτον, σε ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ για τον έλεγχο όπλων. Νέοι νόμοι για τον περιορισμό κερδίζουν έδαφος στο κογκρέσο, και η Sloane είναι αυτή που καλείται να ηγηθεί της εκστρατείας, θέτοντας την αντίπαλη με ισχυρούς πολιτικούς εχθρούς. Οπλισμένη με τις περίφημες ικανότητες της και μια τεράστια θέληση να βγει νικήτρια, θέτει σε κίνδυνο ακόμα και τους δικούς της ανθρώπους, μαζί και την καριέρα της.



100 metros - 100 μέτρα
Δραμεντί
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Βασισμένη στην απίστευτη πραγματική ιστορία ενός άντρα που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, αλλά κατάφερε να ολοκληρώσει το τρίαθλο για τον τίτλο του «Σιδερένιου ανθρώπου»: 3,8 χλμ κολύμβηση, 180 χλμ ποδηλασία και 42′ τρέξιμο.



Ma Loute - Οικογένεια Βαν Πέτεγκεμ
Δραμεντί
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Καλοκαίρι του 1910. Τουρίστες εξαφανίζονται καθώς βρίσκονται στις όμορφες ακτές της Μάγχης. Οι διάσημοι επιθεωρητές Machin και Malfoy αναλαμβάνουν και επικεντρώνουν τις υποψίες τους στον κόλπο Σλακ, ένα μοναδικό τοπίο όπου ο ποταμός Σλακ και η θάλασσα ενώνονται μονάχα στην παλίρροια. Εκεί ζει μια μικρή κοινότητα ψαράδων και κάποιοι εκτροφείς στρειδιών. Ανάμεσα τους είναι και περίεργη ψαράδικη οικογένεια, οι Brufort, υπό την ηγεσία του πατέρα γνωστού ως «ο αιώνιος», που διοικεί όσο μπορεί καλύτερα τη «συμμορία» των ανήσυχων γιων του, ειδικά τον βίαιο 18χρονο Ma Loute.



A quiet passion - Ήρεμο πάθος
Βιογραφική
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:
Έγραφε ένα ποίημα την ημέρα, αλλά μονάχα επτά από αυτά εκδόθηκαν καθώς ζούσε. Ήταν υπερβολικά ντροπαλή, αλλά με ζωντανή αίσθηση του χιούμορ και αγαπούσε να γελάει. Οι φιλίες της ήταν εντός οικογένειας, αλλά αυτό την έκανε χαρωπή. Αυτή είναι η ζωή της Emily Dickinson, από τότε που ήταν μια πρώιμα αναπτυγμένη μαθήτρια, ως τις ημέρες της ποίησης.