Love & friendship - Λαίδη Σούζαν: Έρωτες & φιλίες
Κομεντί
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Αγγλία, δεκαετία του 1790. Η λαίδη Susan Vernon είναι μια όμορφη χήρα που αρέσκεται στις μηχανορραφίες. Την εποχή όπου περιμένει να κοπάσει το σούσουρο για ένα προσωπικό της σκάνδαλο, βρίσκεται κλεισμένη στην έπαυλη των πεθερικών της. Για να περάσει τον χρόνο της, η ευφυής και απολαυστικά εγωίστρια λαίδη αποφασίζει να βρει σύντροφο στην κόρη της, Frederica, και φυσικά στον εαυτό της. Έτσι, επιστρατεύει τη βοήθεια μιας παλιάς φίλης, της Alicia, αλλά δύο πιθανοί κι όμορφοι μνηστήρες μπερδεύουν τις ραδιουργίες της.



Overdrive
Δράση
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Ο Andrew και ο Garrett Foster, δύο αδέλφια, είναι κλέφτες που εξειδικεύονται σε πολυτελή αμάξια, μονάχα τα πλέον ακριβά. Κάποιος τους προσλαμβάνει να κλέψουν μια πανέμορφη Bugatti 1937 αξίας εκατομμυρίων ευρώ, έτσι ταξιδεύουν ως τα νότια της Γαλλίας για τη δουλειά. Αλλά εκεί πιάνονται, και ο Jacomo Morier, το τοπικό αφεντικό του εγκλήματος και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, δεν το παίρνει ελαφριά. Ως ανταλλαγή για τη ζωή τους, θα πρέπει να κλέψουν ένα αμάξι από τον Max Klemp, τον βασικό αντίπαλο του Morier. Αλλά όχι ένα τυχαίο αμάξι, μα Ferrari 250 GTO του 1962, το πλέον ακριβό που υπάρχει.



Contratiempo - Αόρατος επισκέπτης
Θρίλερ
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Ένας νεαρός επιχειρηματίας, ο Adrian Doria, ξυπνάει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, κλειδωμένο από μέσα, με το νεκρό σώμα της ερωμένης του στο πλάι του. Δηλώνοντας αθώος για τον φόνο, προσλαμβάνει μια αναγνωρισμένη δικηγόρο, με την οποία προετοιμάζουν την υπεράσπιση του. Τα πράγματα όμως θα ανατραπούν, με την εμφάνιση ενός απρόσμενου μάρτυρα για την εισαγγελία θα τους αναγκάσει να αλλάξουν τη στρατηγική της υπεράσπισης, σε μια φρενήρη μάχη με τον χρόνο.



Sous le meme toit - Και μαζί και χώρια
Κωμωδία
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Η Delphine παίρνει διαζύγιο με τον Yvan. Ο χωρισμός είναι πολιτισμένος, και αποβαίνει ήρεμος για αυτούς και για τα παιδιά. Αλλά όταν η οικονομική του κατάσταση δεν του επιτρέπει να βρει σπίτι, ο Yvan θυμάται ότι κατέχει το 20 τοις εκατό από το σπίτι της πρώην του. Έτσι, επιστρέφει στο προηγούμενο σπίτι του, με σκοπό να μείνει σε αυτό το 20 τοις εκατό.



Raid dingue - Μ.Α.Τ.: Μονάδα αποδόμησης τάξης
Κωμική περιπέτεια
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Η Jo είναι μια τυπική γυναίκα αστυνομικός. Λίγο αφηρημένη, λίγο αιθεροβάμον και πολύ αδέξια. Παρότι λατρεύει τη δουλεία της, είναι τελείως άχρηστη για το Σώμα. Έχει κάποιες ικανότητες (καλό στόχο, δυνατή αυτοάμυνα, και 6η αίσθηση), αλλά οι αδεξιότητα της την καθιστά ζωντανή απειλή όχι μόνο για τους εγκληματίες αλλά και για τους συναδέλφους της και τον κόσμο όλο. Υποβιβασμένη σε ασήμαντες αποστολές όπως οδικές παραβιάσεις και μικροκλοπές, διαθέτει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στο να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα: να γίνει η πρώτη γυναικά που θα μπει στο Σώμα Ειδικών Δυνάμεων. Ξαφνικά και για μυστηριώδεις πολιτικούς λόγους γίνεται δεκτή στο πρόγραμμα εκπαίδευσης των Ειδικών Δυνάμεων. Επί κεφαλής της ομάδας των επίλεκτων είναι ο Eugene, ένας μισογύνης ειδικός πράκτορας. Αυτό το αταίριαστο δίδυμο θα πρέπει να κλείσει εγκληματίες και αδίστακτες συμμορίες στη φυλακή, αλλά πριν από αυτό θα πρέπει να μάθει να συνεργάζεται χωρίς να σκοτώσει ο ένας το άλλο.