Bitter harvest
Εποχής
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Σοβιετική Ένωση, Ουκρανία, 1933. Η Natalka και ο Yuri είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι που παλεύει στο πλάι των κουλάκων αγροτών γονιών τους να επιβιώσουν κατά την εποχή όπου ο Στάλιν εξαπόλυε την κολεκτιβιστική του καμπάνια, με αποτέλεσμα να επέλθει θανατηφόρος λιμός στην ευρύτερη περιοχή. Ο Yuri είναι ένας καλλιτέχνης προερχόμενος από οικογένεια επαναστατών, αλλά σιγά-σιγά ενσωματώνεται με την αντι-μπολσεβίκικη αντίσταση της σχολής του Κιέβου, ενώ η οικογένεια και η αγαπημένη του, η Natalka, υποφέρουν από τις τακτικές του σταλινικού καθεστώτος.



L' amant double - Ο διπλός εραστής
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Η Chloe, μια ευάλωτη νεαρή γυναίκα με καταθλιπτικές τάσεις, αρχίζει ψυχοθεραπεία και ερωτεύεται τον ψυχίατρο της, Paul. Μερικούς μήνες αργότερα μετακομίζουν στο ίδιο σπίτι και σύντομα ανακαλύπτει ότι ο εραστής της κρύβει την πραγματική του ταυτότητα.



Wonderstruck - Το δωμάτιο των θαυμάτων
Εποχής
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
1927: η Rose το σκάει από το σπίτι της στο Νιου Τζέρσεϊ, για να πιάσει λίγη από τη λάμψη του ειδώλου της, της Lillian Mayhew. 1977: ο Ben, που ζει με την οικογένεια του στη Μινεσότα, φεύγει για τη Νέα Υόρκη, όταν πεθαίνει η μητέρα του και βρίσκει ένα μυστηριώδες σημείωμα. Παρά τα πενήντα χρόνια διαφοράς, οι δύο αυτοί νέοι άνθρωποι μοιράζονται τα ίδια περίεργα κοινά.



Western - Γουέστερν
Δραματική
Διάρκεια: 121'

Η περίληψη:
Μια ομάδα γερμανών εργατών σε κατασκευές ξεκινούν μια σκληρή εργασία σε ένα απόμερο τοπίο στην επαρχία της Βουλγαρίας. Η ξένη γη ξυπνάει την αίσθηση περιπέτειας μέσα τους, αλλά έρχονται αντιμέτωποι με την ίδια τους την έλλειψη εμπιστοσύνης και τις προκαταλήψεις τους, λόγω της διαφοράς στη γλώσσα και των πολιτισμικών διαφορών. Το σκηνικό γρήγορα θα καταλήξει σε αντιμαχία, όταν ξεκινούν να αντιπαλεύονται για την αναγνώριση από τους ντόπιους χωρικούς.



God's own country - Του Θεού η χώρα
Δραματική
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Ο Johnny Saxby εργάζεται επί πολλές ώρες στην απόμακρη φάρμα της οικογένειας του, κάπου στα βόρεια της Αγγλίας. Ο μόνος τρόπος που ξεγελάει τη μοναχική του ύπαρξη, είναι το να πίνει πολύ τα βράδια και να αναζητά περιστασιακό σεξ. Αλλά όταν ένας όμορφος ρουμάνος μετανάστης έρχεται προσωρινά να τον βοηθήσει με τη δουλειά στη φάρμα, ο Johnny βρίσκεται μπροστά σε συναισθήματα που δεν είχε νιώσει ξανά. Καθώς οι δυο τους βρίσκονται ολομόναχοι να εργάζονται, μια έντονη σχέση ακμάζει και αλλάζει τη ζωή του Johnny για πάντα.



Jumanji: Welcome to the jungle - Jumanji: Καλωσήρθατε στη ζούγκλα
Φανατασίας
Διάρκεια: 119'

Η περίληψη:
Τέσσερις νεαροί πιάνονται αιχμάλωτοι στο κόσμο του Τζουμάντζι, έναν κόσμο με ρινόκερους, τεράστια φίδια και μια ανεξάντλητη ποικιλία από παγίδες και γρίφους της ζούγκλας. Για να επιβιώσουν, πρέπει να παίξουν το παιχνίδι ως χαρακτήρες του. Ο πράος Spencer μεταμορφώνεται στον γενναίο εξερευνητή Δρ Smolder Bravestone, ο αθλητικός Fridge γίνεται μια μικρή διάνοια, η στιλάτη Bethany γίνεται ένας βιβλιοφάγος καθηγητής και η μαλθακή Martha μια αμαζόνα πολεμίστρια. Για να κερδίσουν και να επιστρέψουν στον αληθινό κόσμο ζωντανοί, πρέπει να αρχίζουν να βλέπουν τα πράγματα με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο.



The commuter - Ο επιβάτης
Θρίλερ
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Ο Michael είναι ένας ασφαλιστής που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην καθημερινή του διαδρομή με τη συγκοινωνία για το σπίτι του. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα είναι καθόλου ρουτίνα. Αφού έρχεται σε επαφή με έναν μυστηριώδη ξένο, εξαναγκάζεται να αποκαλύψει την ταυτότητα ενός κρυμμένου επιβάτη στο τρένο, πριν την τελευταία στάση. Καθώς προσπαθεί να λύσει όλο αυτό τον γρίφο ενάντια στον χρόνο, συνειδητοποιεί ότι ένα δολοφονικό σχέδιο έχει ξεδιπλωθεί και άθελα του βρίσκεται εν μέσω μιας εγκληματικής συνομωσίας.



The post - The post: Απαγορευμένα μυστικά
Ιστορική
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Ένα σκάνδαλο που περιλάμβανε τέσσερις προέδρους των Η.Π.Α., οδηγεί την πρώτη γυναίκα εκδότη εφημερίδας, Kay Graham, της Ουάσιγκτον Ποστ, και τον άτεγκτο συντάκτη Ben Bradlee σε έναν δημοσιογραφικό πόλεμο απέναντι στην κυβέρνηση, ώστε να δημοσιευτούν τα Pentagon Papers.