Για 22η χρονιά θα πραγματοποιηθεί και φέτος το καθιερωμένο παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά, το οποίο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β), σε συνεργασία με τη UNICEF, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).


Από την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και για είκοσι τέσσερις ημέρες, μέχρι και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, διεξάγεται στην Πλατεία Κοτζιά το μεγαλύτερο και Παζάρι Βιβλίου στην πόλη των Αθηνών, με κεντρικό σύνθημα: «ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ».

Στο Παζάρι Βιβλίου το αναγνωστικό κοινό μπορεί να βρει χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές που αρχίζουν από μόλις 1€!

Στο 22ο Παζάρι Βιβλίου 2018, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 9.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής.

Σε μία σύγχρονη, υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, το αναγνωστικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες.

Ο ΣΕΚΒ καλεί όλους τους αναγνώστες να επισκεφθούν και να επωφεληθούν, αγοράζοντας αξιόλογα βιβλία σε τιμές έκπληξη!

Το Παζάρι Βιβλίου θα λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00μ.μ. από 19 Ιανουαρίου έως και 11 Φεβρουαρίου 2018.

Η είσοδος βρίσκεται επί της οδού Αθηνάς (μπροστά από το Παλιό Δημαρχείο) και είναι Ελεύθερη.