Busanhaeng - Το εξπρές των ζωντανών νεκρών
Τρόμου
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Ένας άγνωστου ταυτότητας ιός σαρώνει τη Νότια Κορέα, εξελίσσεται σε πανδημία και μεταμορφώνει τους κατοίκους της σε ζωντανούς νεκρούς. Η Κυβέρνηση αναγκάζεται να θέσει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά ούτε η κήρυξη του στρατιωτικού νόμου είναι αρκετή. Οι μοναδικοί σώοι επιβάτες μιας υπερταχείας με προορισμό το Μπουσάν, που έχει αποκλείσει τη μετάδοση του ιού, πρέπει να παλέψουν μέχρι θανάτου για να επιβιώσουν. Ο Seok-woo, ένας χωρισμένος χρηματιστής, θα πολεμήσει με νύχια και με δόντια για να σώσει τη μικρή του κόρη. Στα 453 χιλιόμετρα αυτής της αιματηρής διαδρομής, θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν ζωντανοί.



Otez-moi d'un doute - Για καλό και για κακό
Κομεντί
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ο πάντα σταθερός Erwan, ένας εξπέρ στον καθαρισμό ορυχείων, ξαφνικά χάνει τον κόσμο του όταν μαθαίνει ότι ο πατέρας του δεν είναι στην πραγματικότητα πατέρας του. Παρά την τρυφερότητα που νιώθει για αυτόν τον άντρα που τον μεγάλωσε, ξεκινάει κρυφά να ανακαλύψει περισσότερα για τον κανονικό του πατέρα. Αυτός εντέλει είναι ένας γηραιός και ιδιαίτερα αγαπητός άντρας με το όνομα Joseph, τον οποίο ο Erwan συμπαθεί άμεσα. Και καθώς τα καλά έρχονται ανά δύο, ο Erwan συναντιέται με την ασταθή Anna, την οποία ξελογιάζει. Μια ημέρα, καθώς πηγαίνει για επίσκεψη στον Joseph, ο Erwan συνειδητοποιεί ότι η Άννα δεν είναι άλλη από την ετεροθαλή αδελφή του. Μια βόμβα που είναι δύσκολο να αφοπλίσει, ειδικά από τη στιγμή που ο θετός του πατέρας αρχίζει να υποπτεύεται ότι ο Erwan του κρύβει κάτι.



Epouse-moi mon pote - Παντρέψου με ρε φίλε
Κωμωδία
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Για να μπορέσει ο μαροκινός Yassine να πάει να σπουδάσει Αρχιτεκτονική στο Παρίσι, όλοι οι συγγενείς και φίλοι του από το χωρίο έδωσαν ένα μικρό ποσό, ότι μπορούσε ο καθένας. Το μέλλον του διαφαίνεται λαμπρό μέχρι που ο Yassine αποτυγχάνει στις εξετάσεις και η φοιτητική του Visa αναγκαστικά δεν ανανεώνεται. Ο Yassine δεν θέλει με κανέναν τρόπο να απογοητεύσει την οικογένεια του και μέσα στην απόγνωση του, προσπαθώντας να παραμείνει νόμιμα στην Γαλλία, παντρεύεται τον κολλητό του φίλο Fred. Μόνο που την υπόθεση του στο γραφείο μετανάστευσης αναλαμβάνει ένας καχύποπτός επιθεωρητής αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον ψεύτικο γάμο. Όταν η υπερπροστατευτική μητέρα του Yassine εμφανίζεται απροειδοποίητα και η Clare ο έρωτας της ζωής του κάνει ένα αναπάντεχο come back, το τέλειο σχέδιο του Yassine αρχίζει να καταρρέει.



Kodachrome - Ζωή σε φιλμ
Δραματική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Το σύστημα εμφάνισης φωτογραφιών kodachrome διανύει τις τελευταίες του μέρες, γεγονός που οδηγεί δυο λάτρεις αυτής της μεθόδου, έναν πατέρα κι έναν γιο να ξεκινήσουν ένα μεγάλο ταξίδι με το αυτοκίνητο προς το Κάνσας για να προλάβουν το τελευταίο φωτογραφικό εργαστήριο που το υποστηρίζει, πριν κλείσει τις πόρτες του για τα καλά.



Los que aman odian - Έγκλημα στην αμμοθύελλα
Μυστηρίου
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Ο δρ. Hubermann φτάνει στο τμήμα του ξενοδοχείου του Μποσκ ντε Μαρ αναζητώντας μια ευχάριστη και ευεργετική απομόνωση. Αυτό που δεν φαντάζεται είναι ότι σύντομα θα εμπλακεί σε μια πολύπλοκη κατάσταση, την οποία έχουν δημιουργήσει οι περίεργοι ένοικοι του ξενοδοχείου.