The mule - Το βαποράκι
Αστυνομική
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Η επιχείρηση του Earl Stone χρεοκοπεί, όταν του προσφέρεται μια δουλειά, στην οποία μεταφέρει εμπόρευμα, χωρίς να γνωρίζει στην αρχή, ότι πρόκειται για ναρκωτικά. Δεν αργεί μέχρι να τον εντοπίσει η καταπολέμηση ναρκωτικών DEA και να αναχαιτίσει την οικονομική του άνοδο μέσω της παράνομης αυτής δραστηριότητας.



Wheely - Γουίλι
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
O Wheely είναι ένα αυτοκίνητο και το όνειρό του είναι να τρέξει σε αγώνες. Προς το παρόν ζει μια συμβατική ζωή με μια καθημερινή δουλειά, μέχρι που ερωτεύεται ένα σπορ αυτοκίνητο και όλα αλλάζουν.



Den utrolige historie om den kaempestore paere - Η απίστευτη ιστορία του γιγάντιου αχλαδιού
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 79'

Η περίληψη:
Ο ελέφαντας Sebastian και η γάτα Mithco περνούσαν πολύ όμορφα μέχρι που ο δήμαρχος της πόλης τους εξαφανίστηκε αφήνοντάς τους ένα μήνυμα ότι ναυάγησε στο Μυστηριώδες Νησί. Μαζί με το μήνυμα του άφησε και ένα σπόρο από τον οποίο φύτρωσε και ένα τεράστιο αχλάδι. Το αχλάδι αυτό θα γίνει το πλοίο που θα τους πάει στο Μυστηριώδες Νησί, ώστε να μπορέσουν να βρουν τον δήμαρχό τους.



Escape room
Θρίλερ
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Έξι άγνωστοι προκειμένου να επιβιώσουν και να βγουν ζωντανοί από το δωμάτιο - γρίφο πρέπει να στύψουν το μυαλό τους και να βρουν τον τρόπο.



Second act - Μια δεύτερη ευκαιρία
Αισθηματική
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Η Maya, δουλεύει ως πωλήτρια σε κατάστημα, αλλά δεν είναι ικανοποιημένη. Ένα ψεύτικο βιογραφικό και οι ικανότητές της θα την οδηγήσουν στη νέα της δουλειά που θα της αλλάξει τη ζωή. Δεν πρέπει όμως να ξεχάσει τι τελικά είναι σημαντικό για αυτή.



Destroyer
Αστυνομική
Διάρκεια: 123'

Η περίληψη:
H ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες Erin Bell κυνηγάει με διάφορους τρόπους τον επικίνδυνο Silas. Ένας από τους τρόπους που χρησιμοποιεί είναι να ενταχθεί στην συμμορία του και να συμμετέχει σε μία από τις ληστείες του, η οποία όμως αποτυγχάνει. Αρκετά χρόνια αργότερα, ο Silas επιστρέφει πιο δυνατός και πιο επικίνδυνος από ποτέ και έχει οργανώσει τη μεγαλύτερη ληστεία που μπορεί κανείς να φανταστεί.Η Erin όμως αυτή τη φορά καταφέρνει να τον εντοπίσει.



Green book - Το πράσινο βιβλίο
Βιογραφική
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Πρόκειται για τη διαδρομή του Don Shirley, ενός παγκοσμίου φήμης αφροαμερικανού πιανίστα τη δεκαετία του 1960, σε μια περιοδεία στο Μανχάταν, στηριζόμενη στο "Πράσινο Βιβλίο", το οποίο υποδεικνύει τα ελάχιστα καταλύματα και εστιατόρια που είναι φιλικά προς τους Αφροαμερικάνους.