La nuit a devore le monde - Το βράδυ που έφαγε τον κόσμο
Θρίλερ
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Ο Sam είναι ο μοναδικός επιζών μετά από μια επιδρομή ζόμπι. Κλείνεται μέσα σε ένα κτίριο προσπαθώντας να βρει τρόπο να επιβιώσει, όταν ανακαλύπτει ότι δεν είναι μόνος τελικά.



Ben is back - Η επιστροφή του Μπεν
Δραματική
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Ο 19χρονος, εθισμένος στις ουσίες, Ben Burns επιστρέφει στο πατρικό του, στη μητέρα του, η οποία είναι δίπλα του για ακόμη μία φορά και προσπαθεί να τον κρατήσει ασφαλή.



Der hauptmann - Η στολή του λογαχού
Πολεμικό δράμα
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Το τέλος του Β` Παγκοσμίου Πολέμου μοιάζει κοντινό και η κοινωνική τάξη της Γερμανίας έχει κουρελιαστεί. Καθώς το ηθικό της βέρμαχτ αρχίζει να φθείρεται και τμήματα της αποσυντίθενται, ο αριθμός των λιποτακτών ανεβαίνει τόσο δραματικά, που οποιοσδήποτε βρίσκεται μακριά από τον λόχο του πυροβολείται ως προδότης. Η αναρχία και η αυθαιρεσία έχουν αντικαταστήσει τον νόμο και την τάξη. Μια ομάδα αξιωματικών κυνηγάει έναν 19χρονο στρατιώτη σαν να είναι κυνήγι ζώου. Ο Willi Herold, ο στρατιώτης, έχει κρυφτεί στο δάσος και απεγνωσμένος νιώθει ότι ο χρόνος του τελειώνει. Από καθαρή τύχη, καταφέρνει να ξεφύγει και πάνω στην κρίσιμη στιγμή, κάνει μια ζωτικής σημασίας ανακάλυψη: τη στολή ενός υψηλά ιστάμενου και παρασημοφορεμένου αξιωματικού του λουτβάφε.



Beoning - Tο παιχνίδι με τη φωτιά
Δραματική
Διάρκεια: 148'

Η περίληψη:
Το ασυνήθιστο χόμπι του Ben κινεί το ενδιαφέρον του ντελιβερά συναδέλφου του Jong-su και της Hae-mi, μια κοπέλα που μόλις γύρισε από την Αφρική.



Στο σώμα της - Across her body
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 84'

Η περίληψη:
Το ντοκιμαντέρ καταγράφει τη ράθυμη καθημερινότητα της φθίνουσας παράδοσης του «Δεκαπέντε». Μέσα από τις ιστορίες των γυναικών που κάθε καλοκαίρι επιστρέφουν για δεκαπέντε μέρες στη Μονή διερευνά θέματα πίστης, ταυτότητας και φύλου. Το «αμόλυντο» σώμα της Παναγίας, το ερημωμένο σώμα της πάλαι ποτέ αγροτικής Θηρασιάς και το φθαρτό σώμα των γυναικών συνθέτουν μια εφήμερη αναπαράσταση της μεταπολεμικής Ελλάδας στη σκιά της Σαντορίνης.



Jiyan`in Hikayesi - Η ιστορία της Jiyan
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 80'

Η περίληψη:
Πρόκειται για την προσωπική ιστορία μιας γυναίκας πολεμίστριας, διοικητή τάγματος, εναντίον του ISIS στο Κομπανέ στη Συρία. Η μάχη αυτη δεν αφορά μόνο την αντίσταση στο Ισλαμικό Κράτος, αλλά και το καθεστώς του καταπιεσμένου γυναικείου φύλου που θέλει να ανακτήσει τη θέση του κοινωνία.