Captain Marvel - Κάπτεν Μάρβελ
Δράσης
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:
Εν μέσω γαλαξιακής πολεμικής σύρραξης μεταξύ δύο εξωγήινων φυλών, μία πρώην αξιωματικός και πιλότος δοκιμών της πολεμικής αεροπορίας, η Carol Danvers, γίνεται η πιο ισχυρή ηρωίδα στον κόσμο, όταν η Γη βρίσκεται σε κίνδυνο. Μέσα από την μοιραία αυτή αποστολή που αναλαμβάνει, βρίσκει το αληθινό της εαυτό και ένα τρόπο να χαλιναγωγήσει τις δυνάμεις της.



L' empereur de Paris - Ο τυχοδιώκτης του Παρισιού
Ιστορική
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Κατά τη βασιλεία του Ναπολέοντα , ο Vidocq, είναι ένας θρύλος που απέδρασε με επιτυχία δύο φορές από τις φυλακές. Το παρελθόν του όμως τον παγιδεύει κατηγορώντας τον για μια δολοφονία που δεν έχει διαπράξει. Για να κερδίσει την ελευθερία του αναγκάζεται να συνεργαστεί με την αστυνομία και να κυνηγήσει τους κλέφτες και δολοφόνους του Παρισιού. Από πρώην κατάδικός ο Vidocq, γίνεται σερίφης.



Under the Silver Lake - Το μυστικό της Ασημένιας Λίμνης
Δραματική
Διάρκεια: 139'

Η περίληψη:
Ένας άνθρωπος παθαίνει εμμονή με τις περίεργες συνθήκες της δολοφονίας ενός μεγιστάνα και της απαγωγής ενός κοριτσιού.



Beautiful boy - Ένα όμορφο αγόρι
Βιογραφική
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Ο David Sheff ήταν καλός μαθητής, συντάκτης της σχολικής εφημερίδας, ηθοποιός στις θεατρικές παραστάσεις του σχολείου και μέλος της ομάδας υδατοσφαίρισης. Στα τέλη όμως της εφηβείας του δοκίμασε για πρώτη φορά μεθαμφεταμίνη και ενθουσιάστηκε. Σιγά σιγά ο εθισμός του μεγάλωσε και ο Nick βυθίστηκε όλο και πιο βαθιά στον κόσμο των ναρκωτικών. Ο πατέρας του αγωνίστηκε να κρατήσει την οικογένειά του δυνατή και να σώσει το αγόρι του από την εξάρτηση.



Vision - Κάθε χίλια χρόνια
Δραματική
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Μετά από 997 χρόνια ήρθε η στιγμή που θα φυτρώσει ξανά το θεραπευτικό βότανο που απαλλάσσει τους ανθρώπους από την υπαρξιακή αγωνία! Ένας σοφός χωρικός στην Ιαπωνία, που ξέρει το δάσος καλά, διατυπώνει ένα μυστήριο χρησμό και εξαφανίζεται. Μια Γαλλίδα δημοσιογράφος επισκέπτεται την Ιαπωνία και αναζητάει το βότανο αυτό, παράλληλα όμως το δάσος αρχίζει να αλλάζει.



La terra dell' abbastanza - Αδέλφια εξ αίματος
Αστυνομική
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Ο Mirko και ο Manolo είναι κολλητοί φίλοι από παιδιά. Η παιδική τους ηλικία δεν ήταν εύκολη δεδομένου ότι ήταν και οι δύο από μονογονικές οικογένειες οικονομικά περιορισμένες. Τα όνειρά τους περιστρέφονται γύρω από μια καλύτερη ζωή με πολλά περισσότερα χρήματα. Ένα βράδυ, χτυπούν κατά; λάθος με το αυτοκίνητο ένα πεζό και τον αφήνουν αβοήθητο. Στην πραγματικότητα σκότωσαν έναν πληροφοριοδότη της αστυνομίας χωρίς να το γνωρίζουν και έτσι απέκτησαν μία θέση στην πλευρά της μαφίας. Η συμμετοχή τους στη μαφία τους δίνει τα χρήματα που ονειρεύονταν, δεν είναι όμως όλα τόσο ονειρικά όπως τα είχαν φανταστεί.



McKellen: Playing the part - Ίαν ΜακΚέλεν: Ρόλος ζωής
Βιογραφική
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Η ταινία είναι ένα μοναδικό ταξίδι στις σημαντικές στιγμές της ζωής του Ian McKellen.



Παύση - Pause
Δραματική
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Μια γυναίκα παγιδευμένη στη δυστυχία ενός καταπιεστικού γάμου, βρίσκει καταφύγιο σε ένα φανταστικό κόσμο εκδικητικής βίας. Σύντομα φανταστικό και πραγματικό εμπλέκονται μεταξύ τους.



Make the Economy scream
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 80'

Η περίληψη:
Το ντοκιμαντέρ καταγράφει μια προσωπική περιπλάνηση, από την Ελλάδα στις παραγκουπόλεις του Καράκας και από τα σύνορα της Κολομβίας πίσω στην Ευρώπη. Συνομιλώντας με γνωστούς οικονομολόγους, δημοσιογράφους και αξιωματούχους διεθνών οργανισμών, ο Άρης Χατζηστεφάνου επιχειρεί να εξηγήσει ορισμένες από τις πιο «σουρεαλιστικές» εμπειρίες που βιώνει στο Καράκας. Γιατί η Βενεζουέλα είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο για την παραγωγή κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin; Πώς γίνεται η ισοτιμία στη μαύρη αγορά του εθνικού νομίσματος με το δολάριο να καθορίζεται από έναν λογαριασμό στο Instagram; Τελικά φταίει ο σοσιαλισμός ή μήπως ο καπιταλισμός για την οικονομική κατάρρευση της χώρας με τα μεγαλύτερα αποδεδειγμένα αποθέματα πετρελαίου στον πλανήτη;