Annabelle comes home
Τρόμου
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Η κόρη δύο δαιμονολόγων μαζί με την νταντά και τη φίλη της ξυπνούν άθελά τους το πνεύμα μιας σατανικής κούκλας, η οποία τους επιτίθεται για να τις στοιχειώσει.



Les invisibles - Οι αόρατες
Κοινωνική
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Όταν ο δήμος αποφασίζει να κλείσει ένα κέντρο υποδοχής άστεγων γυναικών, οι κοινωνικές λειτουργοί του επιστρατεύουν κάθε τέχνασμα για να βοηθήσουν όσες βρεθούν σύντομα στο δρόμο.



Yesterday
Κωμωδία
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Ο Jack είναι ένας νεαρός μουσικός χωρίς την παραμικρή αναγνώριση. Ύστερα από ένα παράξενο παγκόσμιο μπλακ άουτ κι ένα ατύχημα με το ποδήλατό του όμως ξυπνά σε έναν κόσμο όπου μόνον αυτός γνωρίζει την ύπαρξη και τα τραγούδια των Beatles.



Animal - Το ένστικτο της ζωής
Θρίλερ
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Ο Antonio είναι ένας οικονομικά επιτυχημένος, τυπικός οικογενειάρχης που χρειάζεται επείγουσα μεταμόσχευση νεφρού. Οι νόμιμες οδοί όμως είναι αδιέξοδες κι έτσι εκείνος αποφασίζει να πάρει μερικές δυναμικές πρωτοβουλίες.



Ricchi di fantasia - Κόλπο γκρόσο
Κωμωδία
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Μια μέρα οι φίλοι του Sergio, ενός παντρεμένου εργάτη οικοδομής που διατηρεί παράνομη σχέση ζευγάρι με τη Sabrina, θέλοντας να τον εκδικηθούν για τις χοντροκομμένες φάρσες του, τον κάνουν να πιστέψει ότι κέρδισε το λαχείο. Χωρίς να το πολυσκεφτεί, εκείνος παρατά την γυναίκα του και φεύγει, παίρνοντας μαζί του τα παιδιά του, την ηλικιωμένη μητέρα του, την ερωμένη του και τη δική της οικογένεια.



Bara no soretsu - Η πένθιμη παρέλαση των ρόδων
Σινεφίλ
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Η τρανσέξουαλ Eddie, νεαρή υπάλληλος του μπαρ «Ζενέ», προκαλεί τη ζήλια της μαντάμ Linda, που δουλεύει χρόνια εκεί, αλλά γοητεύει τον Gonda, τον ιδιοκτήτη του.



La piscine - Η πισίνα
Θρίλερ
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Η ισορροπία ενός ζευγαριού που ζει μια ήρεμη ζωή στο εξοχικό του σπίτι απειλείται από την εμφάνιση ενός παλιού φίλου και της 18χρονης κόρης του.



Murder by death - Πρόσκληση σε γεύμα από έναν υποψήφιο δολοφόνο
Κωμωδία
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Οι πέντε διασημότεροι ντετέκτιβ στον κόσμο προσκαλούνται στον πύργο ενός εκκεντρικού εκατομμυριούχου για να διαλευκάνουν το μυστήριο ενός φόνου που θα γίνει κατά τη διάρκεια του γεύματός τους.