Un homme pressé - Χαλαρώστε Κύριε Αλέν!
Κωμωδία
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
O Alain είναι ένας ισχυρός και σεβαστός επιχειρηματίας που βρίσκεται στην κορυφή της καριέρας του και δεν σπαταλά τον χρόνο του σε ανούσια ζητήματα, όπως η οικογένεια, οι φίλοι και η διασκέδαση. Όταν ένα σοβαρό εγκεφαλικό επηρεάζει την ομιλία του, όλα όσα λέει είναι από ακατανόητα έως… ξεκαρδιστικά. Προκειμένου να σώσει την καριέρα του, θα ζητήσει τη βοήθεια μιας νεαρής λογοθεραπεύτριας. Όμως, καθώς η διαδικασία της αποκατάστασης θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή, ο Alain θα συνειδητοποιήσει σταδιακά πως το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του τον προσπέρασε.



The kitchen - Χελς Κίτσεν: Οι βασίλισσες του εγκλήματος
Δραματική περιπέτεια
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Νέα Υόρκη, 1978. Τα 20 οικοδομικά τετράγωνα με τα ενεχυροδανειστήρια, τους οίκους ανοχής και τα διαβόητα μπαρ ανάμεσα στην 8η Λεωφόρο και τον ποταμό Χάντσον που ανήκουν στην ιρλανδική μαφία και είναι γνωστά ως Χελς Κίτσεν, δεν είναι το πιο εύκολο μέρος να ζει κανείς. Ή το πιο ασφαλές. Όταν τρεις μαφιόζοι μπαίνουν φυλακή, οι γυναίκες τους θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, συνεχίζοντας το «έργο» τους. Πρωτοστατούν στις κομπίνες και αναγνωρίζονται ως άξια μέλη της τοπικής μαφίας.



El reino - Ο έκπτωτος
Θρίλερ
Διάρκεια: 132'

Η περίληψη:
Ο κόσμος ενός διεφθαρμένου πολιτικού καταρρέει καθώς η πολιτική κρίση μιας ολόκληρης χώρας αποκαλύπτεται μπροστά στα έντρομα μάτια των πολιτών.



Little Italy - Έρωτας Αλά Ιταλικά
Αισθηματική κομεντί
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Ένα νεαρό ζευγάρι πρέπει να διατηρήσει ένα ειδύλλιο που εξελίσσεται, εν μέσω «πολέμου» ανάμεσα στις οικογένειές του, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες εστιατορίων πίτσας.



Le clan des Siciliens - Η συμμορία των Σικελών
Αστυνομική
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Ένας νέος και φιλόδοξος μαφιόζος σχεδιάζει μια περίτεχνη ληστεία διαμαντιών, ενώ παρασύρει και την κόρη ενός αδίστακτου πατριάρχη.



La Strada
Δραματική
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Ο Zampanò, ένας πλανόδιος «καλλιτέχνης τσίρκου» απαγάγει την Gelsomina, μια καλοκάγαθη κοπέλα που βλέπει μόνο το καλό στους ανθρώπους και αργότερα της συμπεριφέρεται άσχημα και την απατά με άλλες γυναίκες. Η Gelsomina προσπαθεί να ξεφύγει από την τυραννία και τη ζωή με αυτόν τον άνδρα.



Before the revolution - Πριν την επανάσταση
Δραματική
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Ο Fabrizio, ένας κομμουνιστής φοιτητής από την Πάρμα προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ του συναισθήματος και της πολιτικής του πεποίθησης. Όμως η προσωπική του ζωή είναι άστατη, καθώς φεύγει από τον γάμο του και αναπτύσσει σχέση με τη θεία του.



Jules et Jim - Ζιλ και Τζιμ
Δραματική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Ο Jules και ο Jim, δυο ευαίσθητοι διανοούμενοι, συναντιούνται στο Παρίσι του 1914. Ερωτεύονται την ίδια γυναίκα, η οποία αν και παντρεύεται τον Jim έχει ως εραστή της τον Jules.



House on Trubnaya Street - Το σπίτι της Πλατείας Τρουμπνάγια
Κωμωδία
Διάρκεια: 64'

Η περίληψη:
Ένα φτωχό κορίτσι από την επαρχία φτάνει στη Μόσχα και προσλαμβάνεται ως οικονόμος στο σπίτι ενός ιδιοκτήτη κομμωτηρίου.