Madame Mills, une voisine si parfaite - Η γειτόνισσα
Κωμωδία
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Μια εργασιομανής εκδότρια προσεγγίζεται από μια εκκεντρική ηλικιωμένη, η οποία μετακομίζει δίπλα της με σκοπό να αποκτήσει ένα πολύτιμο αντικείμενο που έχει η πρώτη στην κατοχή της.



I feel good - Έτοιμος για όλα
Κωμωδία
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Ένας άνδρας, ανίκανος για οποιαδήποτε εργασία αλλά με εμμονή να γίνει πλούσιος, επιστρέφει στη μικρή πόλη όπου μεγάλωσε και πείθει τους κατοίκους της να του χρηματοδοτήσουν τη νέα σπουδαία ιδέα του.



Tarde Para Morir Joven - Πολύ αργά για να πεθάνουν νέοι
Δραματική
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Σε μια απομονωμένη κοινότητα στις Άνδεις, όπου οι κάτοικοι έχουν αποκηρύξει το σύγχρονο τρόπο ζωής, δύο έφηβοι κι ένα κορίτσι συνειδητοποιούν πως προστατεύονται από τις απειλές της πόλης, αλλά όχι και από τα ανθρώπινα πάθη.



Driven - Ο πρίγκιπας του καρτέλ
Δραματική
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Ένα πρώην βαποράκι και νυν πληροφοριοδότης στήνει την κομπίνα της ζωής του όταν μετακομίζει δίπλα στον μεγιστάνα John DeLorean, δημιουργό του ομώνυμου φουτουριστικού αυτοκινήτου των ’80s.



Tea with the dames - Τσάι με τις κυρίες
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 84'

Η περίληψη:
Οι ηθοποιοί Maggie Smith, Judi Dench, Joan Plowright και Eileen Atkins θυμούνται ιστορίες από το θεατρικό τους παρελθόν και συζητούν για τη ζωή και τις ανησυχίες τους.



Tikhiy Don - Ο ήρεμος Ντον
Δραματική
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Σε ένα χωριό Κοζάκων στην κοιλάδα του Ντον δύο νέοι συνάπτουν παράνομη σχέση και αναγκάζονται να χωρίσουν μόλις εκείνη αποκαλυφθεί, ενώ το ξέσπασμα του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου βρίσκεται προ των πυλών.



Körhinta - Carousel
Δραματική
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Η  Mari αρραβωνιάζεται χωρίς να το θέλει με τον συνεταίρο του πατέρα της, την ίδια στιγμή που ο άνθρωπος τον οποίο αγαπά, ο πεισματάρης Máté, τη διεκδικεί με κάθε τρόπο.



Soleil rouge - Μονομαχία στον κόκκινο ήλιο
Γουέστερν
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Ληστές επιτίθενται σε τρένο και αρπάζουν το χρυσό σπαθί του Ιάπωνα πρέσβη, που προοριζόταν ως δώρο για τον Αμερικανό πρόεδρο, προκαλώντας έτσι τον σαμουράι φύλακα του πρώτου να τους κυνηγήσει.