Ready or not - Είσαι έτοιμος;
Τρόμου
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Η Grace παντρεύεται τον γόνο μιας πλούσιας οικογένειας επιχειρηματιών, αλλά την πρώτη νύχτα του γάμου την περιμένει μια έκπληξη. Αποκλεισμένη στον πύργο τους, αναγκάζεται να συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου.



A dog's journey - Ένας αληθινός φίλος
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Πιστός στα αφεντικά του Ethan και Hannah, ο παιχνιδιάρης σκύλος Bailey ορκίζεται πως θα προστατεύει πάντα τη μικρή εγγονή τους CJ. Ακόμη και όταν αρρωσταίνει βαριά και μόνη λύση είναι η ευθανασία.



La quietud - Η έπαυλη με τα μυστικά
Δραματική
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Όταν ο πατέρας της πέφτει σε κώμα, η Eugenia επιστρέφει στο Μπουένος Άιρες, ύστερα από χρόνια στο Παρίσι. Ξανασυναντώντας την αδερφή και τη μητέρα της, το τραυματικό παρελθόν της οικογένειας βγαίνει, επιτέλους, στο φως.



Downton Abbey - Ο Πύργος του Ντάοουντον
Δραματική
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Από τον ιδιοκτήτη του Robert Crawley μέχρι τον τελευταίο υπηρέτη, ο πύργος του Downton αναστατώνεται όταν το βρετανικό βασιλικό ζεύγος ανακοινώνει πως σκοπεύει να τον επισκεφθεί και να διαμείνει εκεί για ένα βράδυ.



Angel has fallen - Ο φύλακας άγγελος έπεσε
Περιπέτεια
Διάρκεια: 121'

Η περίληψη:
Έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος βρίσκεται σε κώμα, ο έμπιστός του πράκτορας Mike Banning ενοχοποιείται και συλλαμβάνεται. Προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του, δραπετεύει και, με το FBI στο κατόπι του, αναζητά αυτόν που τον παγίδευσε.



Για χωρίς λόγους, συναντήσεις με τον Γιώργο Μανιάτη
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Ο συγγραφέας, στοχαστής και μουσικός Γιώργος Μανιάτης (1939-2018) αφηγείται τη μυθιστορηματική ζωή του, από τη Λεγεώνα των Ξένων στον εθισμό του στο αλκοόλ, υπερασπιζόμενος τις αντισυμβατικές κοινωνικές και φιλοσοφικές ιδέες του.



Αττίλας '74
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Ένα μήνα μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο ο Μιχάλης Κακογιάννης μεταβαίνει στην πατρίδα του κι επιχειρεί να αναλύσει τις πολλαπλές αιτίες και να καταγράψει τις ανυπολόγιστες συνέπειες της εθνικής τραγωδίας.



Murder on the Orient Express - Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές
Θρίλερ
Διάρκεια: 128'

Η περίληψη:
Ο Hercule Poirot καλείται να λύσει το αίνιγμα της δολοφονίας ενός μυστηριώδους επιχειρηματία που γίνεται μέσα στο «Οριάν Εξπρές», το οποίο έχει ακινητοποιηθεί στη χιονισμένη Γιουγκοσλαβία. Καθένας από τους επιφανείς επιβάτες του πολυτελούς τρένου κρύβει τους δικούς του λόγους για να θεωρηθεί ύποπτος.



Ikiru - Ο καταδικασμένος
Κοινωνική
Διάρκεια: 143'

Η περίληψη:
Ένας στερημένος, μια ζωή μετρημένος δημόσιος υπάλληλος μαθαίνει πως είναι βαριά άρρωστος και αποφασίζει να περάσει τις τελευταίες ημέρες του σε σπάταλες διασκεδάσεις. Τελικά όμως αφοσιώνεται στο να μετατρέψει ένα σκουπιδότοπο σε παιδική χαρά.



La mariée etait en noir - Η νύφη φορούσε μαύρα
Θρίλερ
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Έπειτα από μια απόπειρα αυτοκτονίας, η Julie φεύγει από την πόλη της κι επανεμφανίζεται στην Κυανή Ακτή, όπου γνωρίζει, αρραβωνιάζεται και σπρώχνει από το μπαλκόνι έναν άντρα. Ακολουθεί η φονική γνωριμία της με άλλους τέσσερις…