Snezhnaya Koroleva - Η Βασίλισσα του Χιονιού
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Η Βασίλισσα του Χιονιού έχει τυλίξει τον κόσμο με παγωνιά και αναζητά τον μικρό γιο ενός μάγου, ο οποίος διαθέτει δυνάμεις ικανές να την εξοντώσουν. Τον απάγει, τότε όμως η αδερφή του ξεκινά την επικίνδυνη αποστολή διάσωσής του.



Dylda - Ένα ψηλό κορίτσι
Δραματική
Διάρκεια: 137'

Η περίληψη:
Μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στο Λένινγκραντ, δύο γυναίκες προσπαθούν να επιβιώσουν με πενιχρά μέσα, ενώ αναζητούν τρόπο να ανακτήσουν την αξιοπρέπεια και τον παλιό τους εαυτό.



The grudge - Η κατάρα
Τρόμου
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Ένα μοχθηρό φάντασμα έχει στοιχειώσει ένα σπίτι στην καρδιά μιας μικρής πόλης και σπέρνει τον τρόμο σε όποιον τολμήσει να εισέλθει.



Boze Cialo - Corpus Christi
Δραματική
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Ένας βαθιά θρησκευόμενος νεαρός τρόφιμος αναμορφωτηρίου προσλαμβάνεται στο ξυλουργείο μιας κωμόπολης, αλλά εκμεταλλευόμενος μια παρεξήγηση θα βρεθεί στο ρόλο του ιερέα της ενορίας, η οποία πασχίζει να ξεπεράσει ένα συλλογικό τραύμα.



Η Νύχτα τ’Άγι’Αντώνη [Μακρόνησος Β11]
Δραματική
Διάρκεια: 68'

Η περίληψη:
Ένα βράδυ ένας στρατιωικός εν αποστρατεία εγκλωβίζεται στη Μακρόνησο όπου συναναντά τον Περικλή και τη Σάρα, με τους οποίους θα αναγκαστεί να μοιραστεί τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά του.



Om det οändliga - Η oμορφιά της ύπαρξης
Σινεφίλ
Διάρκεια: 78'

Η περίληψη:
Μια συρραφή αυτοτελών ιστοριών σε διαφορετικές εποχές με κοινή θεματική τη θνητότητα.



Ooops! Noah is gone... - Ουπς! Ο Νώε έφυγε...
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 86'

Η περίληψη:
Πατέρας και γιος, δύο πλάσματα που ανήκουν στο φανταστικό είδος των φρουφρούληδων, καταφέρνουν να επιβιβαστούν στην κιβωτό του Νώε. Την τελευταία στιγμή, όμως, χωρίζονται κατά λάθος και αναζητούν πάση θυσία τρόπο να επανενωθούν.



Στα εννιά
Φαντασίας
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Στην Αθήνα της κρίσης και του gentrification, ένα κορίτσι - φάντασμα κατοικεί σε διαμέρισμα που έχει κατασχεθεί από τις τράπεζες και επιτίθεται σε όποιον προσπαθεί να το αποκτήσει.



1917
Πολεμική
Διάρκεια: 119'

Η περίληψη:
Τον προτελευταίο χρόνο του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, δύο νεαροί Βρετανοί στρατιώτες αναλαμβάνουν μια φαινομενικά αδύνατη αποστολή: να διαπεράσουν τις γραμμές του εχθρού ώστε να παραδώσουν ένα γράμμα, το οποίο θα σώζει τη ζωή εκατοντάδων στρατιωτών και του αδερφού ενός από τους δύο αποστολείς.