"Με εντολή του βασιλιά" της Julie Garwood

Στη μεσαιωνική Σκοτία…
Με βασιλικό διάταγμα, ο Άλεκ Κινκέιντ, ένας από τους ισχυρότερους τοπικούς άρχοντες, πρέπει να παντρευτεί μια νύφη από την Αγγλία. Χωρίς πολλή σκέψη επιλέγει την Τζέιμι, τη νεότερη θυγατέρα του βαρόνου Τζέιμσον. Από την πρώτη στιγμή που ο Άλεκ είδε την περήφανη Αγγλίδα λαίδη ένιωσε κάτι να φλέγεται μέσα του και ανυπομονούσε να την υποτάξει.
Ωστόσο, καθώς ανταλλάσσουν τους αναπόδραστους όρκους αγάπης, η Τζέιμι ορκίζεται σιωπηλά να μην ενδώσει στον βάρβαρο άντρα. Η καρδιά και το μυαλό της έχουν σημάνει συναγερμό για όλα όσα εκείνος αντιπροσωπεύει: αλαζόνας, χειριστικός, εγωιστής και, ταυτόχρονα, απροσδιόριστα σαγηνευτικός. Δίχως να το περιμένει όμως, η άγρια ομορφιά της Σκοτίας αρχίζει να μεταμορφώνει σταδιακά την ψυχή της και τη γνώμη της για εκείνον.
Κι εκεί που η Τζέιμι τελικά αρχίζει να ενδίδει, μια σειρά από περίεργα ατυχήματα στο κάστρο των Κινκέιντ και η αμφίβολης προέλευσης φήμη ότι ο Άλεκ σκότωσε την πρώην γυναίκα του κρύβουν απειλές για τη ζωή της.
Θα καταφέρει η Τζέιμι να ξεπεράσει τα εμπόδια και να έχει ένα ευτυχισμένο μέλλον με τον Άλεκ;

"Μαντεύοντας την καρδιά" της Jennifer Ashley

O Ντάνιελ Μακένζι είναι χαρακτηριστικό παιδί της οικογένειας Μακένζι. Πλούσιος, όμορφος και ταλαντούχος, γοητεύει τους πάντες με την παρουσία του.
Όταν συναντά τη Βάιολετ Μπαστιέν, ένα από τα πιο διάσημα μέντιουμ της Αγγλίας, καταλήγει στο εξής συμπέρασμα:
Α. Η δεσποινίς Βάιολετ Μπαστιέν είναι μια απατεώνισσα.
Β. Η δεσποινίς Βάιολετ Μπαστιέν είναι μια εξαιρετικά όμορφη απατεώνισσα.
Η Βάιολετ ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με τα πνεύματα, αλλά είναι εξαιρετική στο να διαβάζει τους ανθρώπους από τα χαρακτηριστικά και τις συμπεριφορές τους. Εύκολα διαπιστώνει ότι ο Ντάνιελ είναι ευφυής, πραγματιστής και επικίνδυνος για τη φήμη της επιχείρησής της, ταυτόχρονα όμως τον βρίσκει γενναιόδωρο και εξαιρετικά όμορφο.
Ενώ όλα δείχνουν ότι υπάρχει έλξη μεταξύ τους, τα φαντάσματα από το παρελθόν της Βάιολετ θα την οδηγήσουν σε μια κίνηση απελπισίας. Προκειμένου να μη χάσει τα πάντα, η Βάιολετ αναγκάζεται να εξαφανιστεί, υιοθετώντας μια νέα ταυτότητα.
Ο Ντάνιελ, όμως, είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει όχι μόνο πού βρίσκεται, αλλά και ποια πραγματικά είναι. Αν και προέρχονται από εντελώς διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, η έλξη που νιώθει για εκείνη είναι πολύ δυνατή και σύντομα θα ανακαλύψει κάτι πρωτόγνωρο: στη ζωή δεν αρκεί να πιστεύεις μόνο στα γεγονότα και στα χειροπιαστά πράγματα. Στη ζωή μπορείς να πιστέψεις και σε κάτι περισσότερο, στην αγάπη.