The burnt orange heresy - Διαρρήκτης υψηλής Τέχνης

Θρίλερ
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Ένας φιλόδοξος κριτικός τέχνης και η ερωμένη του, την οποία γνώρισε μόλις την προηγούμενη μέρα, ταξιδεύουν ως την έπαυλη ενός πάμπλουτου συλλέκτη. Εκείνος έχει στο νου του μια δελεαστική πλεκτάνη, η οποία εμπλέκει έναν άφαντο για δεκαετίες θρυλικό ζωγράφο που ζει μυστικά στο ίδιο κτήμα.



True history of the Kelly Gang - Νεντ Κέλι, ο Νο 1 καταζητούμενος

Περιπέτεια
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
Στην Αυστραλία του 1870, μετά τη δολοφονία τριών αστυνομικών, ο Ned Kelly βγαίνει στην παρανομία και γίνεται ο πλέον διαβόητος φυγάδας στην ιστορία της χώρας.


Military wives - Γυναικεία υπόθεση

Κομεντί
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Οι σύζυγοι Βρετανών στρατιωτικών που υπηρετούν στο Αφγανιστάν οργανώνουν δραστηριότητες για να μένουν απασχολημένες. Ανάμεσα σ’ αυτές είναι και η δημιουργία μιας χορωδίας, η οποία, ύστερα από μια σειρά συμπτώσεων, θα πάρει πρόσκληση για συναυλία στο Άλμπερτ Χολ.


Fahim - Ρουά ματ

Δραματική
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Ο 8χρονος χαρισματικός σκακιστής Φαχίμ αναγκάζεται να εγκαταλείψει το Μπανγκλαντές για να φτάσει με τον πατέρα του στο Παρίσι. Ενώ η αίτησή τους για άσυλο εκκρεμεί, καταλήγουν άστεγοι και απελπισμένοι. Η τύχη, όμως, τους χαμογελά όταν ο Fahim γνωρίζει τον Sylvain, έναν βετεράνο Γάλλο σκακιστή που αναλαμβάνει να τον εκπαιδεύσει και να τον πειθαρχήσει.


Le Dindon - Πουλιά στον αέρα

Κωμωδία
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Φλερτάροντας επίμονα μια όμορφη γυναίκα, ο Edouard διαπιστώνει ότι πρόκειται για τη Victoire, πιστή σύζυγο του φίλου του René. Όταν, όμως, μπουν στο κάδρο ακόμα ένας θαυμαστής της και μια εξωσυζυγική σχέση του René, οι ελπίδες του αναπάντεχα αναπτερώνονται.