"Σκοτεινό νερό" του Robert Bryndza

Η τρίτη συναρπαστική υπόθεση της Έρικα Φόστερ.
Όταν πρόκειται να συλλάβει ένα δολοφόνο, η Έρικα Φόστερ είναι ατρόμητη και ασταμάτητη.
Το πτώμα βυθίστηκε γρήγορα κάτω από το νερό. Στην ξηρά, ο εφιάλτης μόλις ξεκινούσε. Η υπαστυνόμος Έρικα Φόστερ δίνει εντολή να ερευνηθεί ένα εγκαταλειμμένο λατομείο στα περίχωρα του Λονδίνου, όπου βρέθηκαν τα βασικά στοιχεία μιας σοβαρής υπόθεσης ναρκωτικών.
Μαζί με αυτά, όμως, ανασύρεται από την παχιά λάσπη και ο σκελετός ενός μικρού κοριτσιού. Σύντομα διαπιστώνουν ότι ο σκελετός ανήκει στην επτάχρονη Τζέσικα Κόλινς, το αγνοούμενο κορίτσι του οποίου η εξαφάνιση είχε γίνει πρώτη είδηση πριν από είκοσι έξι χρόνια.
Καθώς η Έρικα προσπαθεί να συνδυάσει νέα και παλιά στοιχεία, καλείται να ερευνήσει βαθύτερα τη διχασμένη οικογένεια Κόλινς, αλλά και την τότε επικεφαλής της υπόθεσης, Αμάντα Μπέικερ, μια γυναίκα που τη στοίχειωσε η αδυναμία της να βρει την Τζέσικα. Σύντομα, η Έρικα θα συνειδητοποιήσει ότι αυτή θα είναι μια από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές υποθέσεις που έχει αναλάβει.

"Η Γκουέντι και το μαγικό φτερό" του Richard Chizmar

Ένα νέο κεφάλαιο στο διαρκώς εξελισσόμενο σύμπαν του Stephen King.
Η συναρπαστική συνέχεια της νουβέλας Η Γκουέντι και το κουτί που έγραψε ο Ρίτσαρντ Τσίζμαρ μαζί με τον Στίβεν Κινγκ Προετοιμαστείτε να επιστρέψετε στο Καστλ Ροκ του Στίβεν Κινγκ –την ήσυχη κωμόπολη που είναι θεμελιωμένη σε ένα βαθύ υπόστρωμα από σκοτεινά μυστικά, πάνω που είναι έτοιμη να ξυπνήσει από τον γαλήνιο ύπνο της για άλλη μία φορά.
Κάτι διαβολικό έχει εισβάλει στη μικρή πόλη Καστλ Ροκ του Μέιν. Ο σερίφης Νόρις Ρίτζγουικ και η ομάδα του ψάχνουν απεγνωσμένα δύο εξαφανισμένα κορίτσια, ενώ ο χρόνος τούς πιέζει ασφυκτικά.
Στην Ουάσινγκτον, η τριανταεπτάχρονη Γκουέντι Πίτερσον δεν θυμίζει σε τίποτα την ανασφαλή έφηβη στην οποία κάποτε ένας μυστηριώδης ξένος εμπιστεύθηκε ένα πολύ ιδιαίτερο και πανίσχυρο κουτί με χρωματιστά κουμπιά. Όταν όμως, εντελώς ανεξήγητα, το κουτί επανεμφανίζεται, η Γκουέντι αποφασίζει να επιστρέψει στο Καστλ Ροκ για να βοηθήσει στην έρευνα του σερίφη.

"Κορίτσι" της Edna O’ Brien

Ένα βιβλίο βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα από την κορυφαία Ιρλανδή συγγραφέα.
Μια ιστορία επιβίωσης και εξιλέωσης στην αδυσώπητη φύση της βορειοανατολικής Νιγηρίας.
Κάποτε ήµουν κορίτσι, αλλά όχι πια. Μυρίζω άσχηµα. Το αίµα ξεράθηκε και πέτρωσε πάνω µου και πάνω στο κουρελιασµένο ρούχο µου. Τα σωθικά µου ένας βάλτος. Χύμηξα µέσα στο δάσος που είδα εκείνη την πρώτη, φριχτή νύχτα, όταν άρπαξαν εµένα και τις φίλες µου από το σχολείο.
Έτσι ξεκινά η συγκλονιστική αφήγηση ενός κοριτσιού που απήχθη από την Μπόκο Χαράµ. Η Μαριάµ γίνεται µάρτυρας και θύµα της βαρβαρότητας µιας ανδρικής κοινότητας που υπακούει σ’ έναν απάνθρωπο κώδικα βίας. Κι ενώ ο κόσµος γύρω της δείχνει βουτηγµένος στην παράνοια, της δίνεται η ευκαιρία να αποδράσει –µόνο και µόνο για να έρθει αντιµέτωπη µε το στίγµα του θύµατος που επιστρέφει µε το παιδί τού εχθρού.

"Ένα διαμέρισμα στο Παρίσι" του Guillaume Musso

Ένα ατμοσφαιρικό αστυνομικό μυθιστόρημα που έγινε παγκόσμιο best seller που μιλάει για έγκλημα και μυστήριο, για την τέχνη και τη μοναξιά.
Η Μάντλιν, μια Λονδρέζα πρώην αστυνομικός, νοικιάζει το ατελιέ ενός ζωγράφου στο Παρίσι για να προσφέρει στον εαυτό της την απομόνωση που χρειάζεται ώστε να ξαναβρεί τη γαλήνη. Από κάποια παρεξήγηση, εμφανίζεται στην πόρτα της ο Γκασπάρ, ένας μισάνθρωπος Αμερικανός συγγραφέας με τον ίδιο σκοπό: να απομονωθεί για να γράψει το θεατρικό του έργο. Αυτές οι δυο ταραγμένες ψυχές, που αναζητούν απελπισμένα τη μοναξιά, θα πρέπει αναγκαστικά να συνυπάρξουν.
Το ατελιέ ανήκε στον διάσημο ζωγράφο Σον Λόρεντς και αποπνέει ακόμη το πάθος του για τα χρώματα και το φως. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Λόρεντς, συντετριμμένος από την απαγωγή και δολοφονία του γιου του, πέθανε αφήνοντας πίσω του τρεις πίνακες που έκτοτε έχουν εξαφανιστεί. Μαγεμένοι από την ιδιοφυΐα του, η Μάντλιν και ο Γκασπάρ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ανακαλύψουν αυτούς τους σπάνιας ομορφιάς πίνακες, αλλά, στην προσπάθειά τους να φέρουν στην επιφάνεια το πραγματικό μυστικό, έρχονται αντιμέτωποι με τους δικούς τους δαίμονες.
 
"Χριστουγεννιάτικη εφημερία" του Adam Kay

Αστείες, ανατριχιαστικές και συγκινητικές ιστορίες με γιορτινή διάθεση!
Γιορτινές αναμνήσεις από τον συγγραφέα του διεθν
ούς μπεστ σέλερ Αυτό θα πονέσει.
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και στους δρόμους αντηχούν οι νότες του Jingle Bells, αλλά 1,4 εκατομμύρια υπάλληλοι του NHS πηγαίνουν για δουλειά. Μέσα στις σελίδες αυτού του βιβλίου, που θα αποτελέσει ιδανικό δώρο για όποιον έχει ποτέ πατήσει σε νοσοκομείο, ο Άνταμ Κέι επιστρέφει στα ημερολόγιά του για μια ξεκαρδιστική, τρομακτική και –μερικές φορές– σπαρακτική ματιά πίσω από την μπλε κουρτίνα.
Η Χριστουγεννιάτικη εφημερία είναι ένα γράμμα αγάπης για όλους εκείνους που πέρασαν τις γιορτές τους στην πρώτη γραμμή –βγάζοντας παιδιά και στολίδια από τα διάφορα μέρη που πήγαν και σφηνώθηκαν– κατά την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

"Έξοδος από το χάος" του Gilles Kepel

Μια διεξοδική και εμβριθής καταγραφή της πολιτικής ιστορίας και των συγκρούσεων των τελευταίων δεκαετιών στη Μέση Ανατολή.
Η Μέση Ανατολή είναι μία από τις πιο ασταθείς περιοχές του κόσμου. Τα τελευταία χρόνια, μετά την αισιοδοξία αλλά και τη μεγάλη απογοήτευση που έφερε η Αραβική Άνοιξη με την άνοδο και την πτώση του Ισλαμικού Κράτους, η περιοχή αποτελεί σημαντική πρόκληση για τη διεθνή ασφάλεια. Με την απειλή της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας, την ένταση των μεγάλων μεταναστευτικών ρευμάτων, αλλά και τον ανταγωνισμό για τον έλεγχο του πετρελαίου, η περιοχή φαίνεται πως θα παραμείνει ένα καζάνι που βράζει. Τι είναι όμως εκείνο που προκάλεσε μια τέτοια αστάθεια; Το βιβλίο Έξοδος από το χάος διατρέχει την πολιτική ιστορία συγκρούσεων τεσσάρων δεκαετιών στη Μέση Ανατολή, εξετάζοντας τις επιπτώσεις που έχει σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Ζιλ Κεπέλ, που οι New York Times αποκάλεσαν «τον διασημότερο μελετητή του Ισλάμ στη Γαλλία», μας δίνει μια σαφή αφήγηση των βαθύτερων αιτιών της έντασης, τεκμηριώνοντάς τη με προσωπικές εμπειρίες ανθρώπων που έζησαν τα γεγονότα.
Από τον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ του 1973 μέχρι τις επιπτώσεις της Αραβικής Άνοιξης, το βιβλίο Έξοδος από το χάος ξετυλίγει τα νήματα των σχέσεων στη Μέση Ανατολή και τα συνδέει με τον παγκόσμιο αντίκτυπό τους. Με την οξυδέρκεια που πηγάζει από την πολυετή του πείρα στη μελέτη της περιοχής, ο Κεπέλ εντάσσει αυτές τις χαώδεις δεκαετίες σε ένα ευρύτερο πλαίσιο και φωτίζει τη δυναμική που τις χαρακτηρίζει. Ταυτόχρονα, διερευνά την προοπτική εξόδου από αυτή την κρίση, προκειμένου οι λαοί της Μέσης Ανατολής, αλλά και ολόκληρου του κόσμου, να εξασφαλίσουν ένα λιγότερο αβέβαιο μέλλον.

"Ο κανόνας 10Χ" του Grand Cardone

Η μοναδική διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας.
Πρόλογος: Δρ Νάνσυ Μαλλέρου
Αν θέλετε να κατακτήσετε τη μέγιστη επιτυχία, δεν γίνεται να λειτουργείτε όπως όλοι οι άλλοι και να συμβιβάζεστε με τη μετριότητα. Πρέπει να βγάλετε από την επιχειρηματική σας εξίσωση την τύχη και τη μοίρα και να εστιάσετε στη μέγιστη επιτυχία. Το βιβλίο Ο Κανόνας 10Χ σας οδηγεί σε ένα πλαίσιο σκέψης που διακρίνει όλους τους επιτυχημένους ανθρώπους. Στοχεύστε δέκα φορές πιο ψηλά από τους σημερινούς σας στόχους –ακόμα και αν δεν τους πετύχετε, θα έχετε καταφέρει περισσότερα απ’ όσα θα καταφέρνατε αν διατηρούσατε τη ζωή σας στα σημερινά δεδομένα.
Ο κανόνας του δεκαπλάσιου δείχνει πώς:
Να επιτύχετε στόχους που άλλοτε θεωρούσατε ανέφικτους
Να κατακτήσετε πρωτοφανή επίπεδα ευτυχίας και ικανοποίησης σε κάθε τομέα της ζωής σας
Να χρησιμοποιήσετε πιθανούς φόβους ως κίνητρα που θα σας ωθήσουν στη δράση
Να κυριαρχήσετε στον ανταγωνισμό και να γίνετε πρότυπο επιτυχίας

"Τρεις γυναίκες" της Lisa Taddeo

Η επιθυμία όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ.
Μια συναρπαστική αληθινή ιστορία για τη σεξουαλική ζωή τριών Αμερικανίδων, βασισμένη σε μια έρευνα σχεδόν δεκαετίας.
Μας συναρπάζει και μας βασανίζει. Ελέγχει τις σκέψεις μας, καταστρέφει τη ζωή μας, και ζούμε μόνο γι’ αυτήν. Κι όμως δεν μιλάμε σχεδόν ποτέ γι’ αυτήν. Και σαν μια θαμμένη δύναμη στις ζωές μας, η επιθυμία παραμένει σε μεγάλο βαθμό ανεξερεύνητη –μέχρι τώρα. Η δημοσιογράφος Λίζα Ταντέο έχει διασχίσει έξι φορές τη χώρα για να μιλήσει με συνηθισμένες γυναίκες από διαφορετικές περιοχές και κοινωνικές τάξεις. Το αποτέλεσμα, οι Τρεις γυναίκες, είναι το βαθύτερο πορτρέτο της επιθυμίας που γράφτηκε ποτέ κι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα βιβλία της χρονιάς.
Οι Τρεις γυναίκες βασίστηκαν σε πολλά χρόνια διεξοδικής έρευνας και, με την εκπληκτική αμεσότητά του, το βιβλίο αποτελεί ένα πρωτοποριακό πορτρέτο του ερωτικού πόθου στη σημερινή Αμερική, φέρνοντας στο φως πόσο ευάλωτη, πολύπλοκη και άνιση είναι η γυναικεία επιθυμία. Είναι ταυτόχρονα ένα δημοσιογραφικό επίτευγμα κι ένας αφηγηματικός θρίαμβος, ένα βιβλίο γεμάτο ψυχολογικές αποχρώσεις κι ενσυναίσθηση, που μας συστήνει τρεις αλησμόνητες γυναίκες –και μια εξαιρετική συγγραφέα– που οι εμπειρίες τους μας υπενθυμίζουν ότι δεν είμαστε μόνες.

"Στον λαβύρινθο της πανδημίας" του Γιώργου Κύρτσου

Η πανδημία ως καταλύτης μεγάλων αλλαγών.
Ο Γιώργος Κύρτσος προειδοποίησε πρώτος, με τις δημόσιες παρεμβάσεις του, ότι η πανδημία του Covid-19 θα είχε μεγαλύτερη διάρκεια και μεγαλύτερες συνέπειες απ’ ό,τι εκτιμούσαν οι περισσότεροι ειδικοί και παράγοντες του δημόσιου βίου. Θεώρησε πως έχουμε να κάνουμε με μια εξαιρετικά σύνθετη πρόκληση η οποία θα ακολουθούσε την παράδοση πανδημιών του παρελθόντος και θα εξελισσόταν σε κοσμοϊστορικό γεγονός.
Αξιοποιώντας τις ακαδημαϊκές γνώσεις του, την επαγγελματική του εμπειρία, το δημοσιογραφικό και πολιτικό του κριτήριο, και την καλή διεθνή διασύνδεσή του, ο Γιώργος Κύρτσος επιχειρεί σε αυτό το βιβλίο την πρώτη ολοκληρωμένη ανάλυση του φαινομένου της πανδημίας.
Εξηγεί πώς επηρεάζει την παγκόσμια ισορροπία δυνάμεων και τι ανατροπές μπορεί να φέρει, σε επίπεδο Κίνας, ΗΠΑ και Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και σε περιοχές στρατηγικής σημασίας.
Παρουσιάζει αναλυτικά τις επιπτώσεις στην κατάσταση και στην προοπτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πανδημία προστέθηκε σε άλλες ευρω-κρίσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και ανέδειξε τα τεράστια κενά στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.
Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο οικονομικό και κοινωνικό κόστος του Covid-19 για την Ελλάδα αποφεύγοντας τις ωραιοποιήσεις και την κινδυνολογία. Επισημαίνει, επίσης, τις επιπτώσεις του σε ενεργειακά θέματα, στο μεταναστευτικό και στις σχέσεις με την Τουρκία. Αναλύει την πανδημία ως καταλύτη μεγάλων αλλαγών, από την οργάνωση της εργασίας μέχρι τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης και το ψηφιακό άλμα στο μέλλον.
Τα 122 συμπεράσματα που βγάζει ο συγγραφέας στο τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου αποδίδουν τον δυναμικό, σύνθετο και απρόβλεπτο χαρακτήρα της πανδημίας που μοιάζει με σύγχρονο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ.

"Οι περιπέτειες μιας σακούλας" της Χριστίνας Κασιντή

Ένα βιβλίο για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.
Μια ιστορία που δείχνει με ευφάνταστο τρόπο την αλόγιστη χρήση του πλαστικού και την αξία της ανακύκλωσης.
Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τη Σούλα.
Η Σούλα δεν είναι μια πλαστική σακούλα σαν όλες τις άλλες.... σκέφτεται, μιλάει και κυρίως αισθάνεται! Νιώθει τυχερή γιατί δεν φορτώνεται ένα ολόκληρο καρπούζι σαν τη φίλη της τη Φιλιώ, αλλά και άτυχη, αφού παρασύρεται στη θάλασσα και τρέμει μήπως φτάσει μέχρι την Αμερική ή διαλυθεί μέσα στο νερό. Η Σούλα ζει απίστευτες περιπέτειες ενώ περιπλανιέται σε στεριά και θάλασσα. Συναντά φίλους της ναυαγούς, τη λεμονόκουπα και το μπουκαλάκι, αλλά και ζώα, ψάρια και πουλιά που προσπαθούν μάταια να την αποφύγουν. Γιατί άραγε βρέθηκε να τριγυρίζει στο λάθος μέρος; Μήπως η Σούλα ανήκει κάπου αλλού;
"Άρα, η μηχανικός των άστρων" της Komal Singh

Ένα κορίτσι, χρησιμοποιεί την εξυπνάδα και το θάρρος του για να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα.
Η Άρα, η μηχανικός των άστρων είναι ένα εμπνευσμένο και συμπεριληπτικό Stem βιβλίο που μας διδάσκει για τους υπολογιστές και την τεχνολογία, με παραδείγματα από πραγματικές μηχανικούς της Google. Ένα βιβλίο από την Komal Singh, μαζί με εφευρέτες και εφευρέτριες της Google.
Η Άρα αγαπάει τους αριθμούς –τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ αριθμούς. Θέλει να προγραμματίσει το ρομπότ της, την Ντι-Ντι <Μπιπ!> για να μετρήσει όλα τα άστρα, αλλά δεν ξέρει πώς να το κάνει. Σε αυτή τη διασκεδαστική περιπέτεια, η Άρα επισκέπτεται το Innovation Plex της Google, για να ζητήσει συμβουλές από τέσσερις γυναίκες μηχανικούς της Google, πρωτοπόρους στην τεχνολογία. Μαζί με τις νέες φίλες της, η Άρα ανακαλύπτει έναν αλγόριθμο της επιτυχίας που μπορεί να λύσει ΜΕΓΑΛΑ προβλήματα και να έχει πολλή πλάκα: θάρρος, δημιουργικότητα, κώδικας και συνεργασία.
Γνωρίστε τις πραγματικές υπερηρωίδες μηχανικούς!
ΚΡΙΠΑ ΚΡΙΣΝΑΝ – ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ
ΠΑΡΙΣΑ ΤΑΜΠΡΙΖ – ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ
ΝΤΑΪΑΝΑ ΤΑΝΓΚ – ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ, Ο ΚΩΔΙΚΑΣ
ΜΑΡΙΑΝ ΚΡΟΟΥΚ – ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ
Διαβάστε το Σημειωματάριο της Άρα και διασκεδάστε μαθαίνοντας! Επισκεφθείτε τη διεύθυνση arastarengineer.com για δραστηριότητες και άλλα πολλά!

"Με ένα κόκκινο κουμπί" της Ελένης Μπετεινάκη

Μια τρυφερή ιστορία για την ευαισθητοποίηση απέναντι στους πρόσφυγες.
Μια γνωριμία των μικρών αναγνωστών με το προσφυγικό θέμα.
Ο Ασίντ είναι ένα παιδί πρόσφυγας. Όταν ξεσπάει πόλεμος στην πατρίδα του, αρχίζει να φοβάται κι ας είναι ατρόμητος (Ασίντ σημαίνει λιοντάρι). Μια νύχτα, φεύγει εντελώς μόνος του και η βάρκα που τον μεταφέρει τον αφήνει σ’ ένα νησί.
Θα βρεθεί σε μια ακτή με μόνη συντροφιά του ένα κόκκινο κουμπί με δυο τρύπες που γίνεται φίλος του, παιχνίδι, παρέα του και μεταμορφώνεται κάθε φορά σε ό,τι του λείπει, ό,τι αγαπά, ό,τι χρειάζεται.
Εκεί έρχεται συχνά κι ένα θαλασσοπούλι κατάμαυρο, με ράμφος παράξενο και μακρύ. Είναι ο Αριστοτέλης ο θαλασσοκόρακας. Ώσπου ξαφνικά, ένα πρωί ο Ασίντ χάνει το κουμπί του.
Μια ιστορία που έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σε θέματα προσφύγων. Επίσης θα τα βοηθήσει να ξεχωρίσουν και να καταλάβουν έννοιες όπως πόλεμος, μετανάστης, πρόσφυγας. Θα νιώσουν και θα αντιληφθούν πως όλα τα πλάσματα της γης χρειάζονται αγάπη, φροντίδα, οικογένεια και φίλους.
Το βιβλίο περιλαμβάνει οδηγίες προς εκπαιδευτικούς και γονείς.

"Το πνεύμα του χιονιού - Δραστηριότητες και παιχνίδια" της Maja Lunde

Οι μικροί αναγνώστες που αγαπήσαν το χριστουγεννιάτικο Το πνεύμα του χιονιού δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν σε αυτό το γιορτινό βιβλίο δραστηριοτήτων!
Ένα χριστουγεννιάτικο βιβλίο δραστηριοτήτων που περιέχει διασκεδαστικά παιχνίδια για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές. Εδώ θα βρείτε την κρυφή συνταγή της Χέντβιχ και αυτή για το Χριστουγεννιάτικο Κακάο, παζλ, κουίζ, φωτογραφίες με χρώμα, παιχνίδια μνήμης. Μάθετε πώς να λέτε «Καλά Χριστούγεννα» σε πολλές γλώσσες και άλλα πολλά.
Το Πνεύμα του χιονιού ήταν υποψήφιο για τα βραβεία: 2018 Norwegian Book Sellers’ Prize 2018, ARK Children’s Book Prize 2018, “Boksluker” Prize.

"Το μεγάλο βιβλίο των θηρίων με αυτοκόλλητα" του Yuval Zommer

Ένα διασκεδαστικό βιβλίο δραστηριοτήτων με όμορφη εικονογράφηση και πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τον κόσμο των ζουζουνιών. Σε αυτό το βιβλίο υπάρχουν περισσότερα αυτοκόλλητα κι από τα αγκάθια ενός ακανθόχοιρου. Σχεδίασε το δικό σου φράγμα για τον κάστορα. Κόλλησε μυρμήγκια στις γλώσσες των αρμαντίλλο. Μάντεψε σε ποιο ζώο ανήκουν οι πατημασιές! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΟΛΛΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ.
Η σειρά Μεγάλα Βιβλία του Zommer έχει μεταφραστεί σε 25 γλώσσες.
Έχει προταθεί και τιμηθεί για μια σειρά βραβείων όπως το UKLA Book Awards 2018 & 2019, το English Association’s Nonfiction Award 2019 & 2019 και το Made For Mums Award 2018.
Ο συγγραφέας εμπνεύστηκε τη συγκεκριμένη σειρά κατά τη διάρκεια μιας βόλτας του σε ζωολογικό κήπο.
Tο 2021 η σειρά θα συνεχιστεί με Το μεγάλο βιβλίο της θάλασσας με αυτοκόλλητα.

"Το μεγάλο βιβλίο των θηρίων" του Yuval Zommer

Μια διασκεδαστική εγκυκλοπαίδεια θηρίων με συναρπαστική εικονογράφηση μαγνητίζει κάθε μικρό αναγνώστη.
Γιατί ουρλιάζουν οι λύκοι όταν έχει φεγγάρι; Αλήθεια, γελούν οι ύαινες; Μάθε τις απαντήσεις σε αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις. Ψάξε και βρες τες στις εικόνες. Μπορείς να εντοπίσεις όλες τις πατημασιές; Γνώρισε όλα τα τρομακτικά, μαλλιαρά, άγρια και θαυμαστά θηρία του κόσμου σε αυτό το φανταστικό παιδικό βιβλίο. Μάθε πώς τρώνε, κυνηγούν και επιβιώνουν τα διάφορα άγρια ζώα. Μια διασκεδαστική εγκυκλοπαίδεια θηρίων με καταπληκτική εικονογράφηση που θα συναρπάσει τα μικρά παιδιά! Η σειρά Μεγάλα Βιβλία του Zommer έχει μεταφραστεί σε 25 γλώσσες.