"Η ψυχή του υδροχόου" της Mia Sheridan

Όταν ο κόσμος όπως τον γνωρίζεις έχει καταρρεύσει, όταν όλα όσα αγαπούσες έχουν εξαφανιστεί, πού βρίσκεις τη δύναμη;
Όταν ο νέος κόσμος στον οποίο μπήκες είναι τόσο απομονωμένος, όταν η καρδιά σου έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα και το μέλλον σου είναι αβέβαιο, πού βρίσκεις την ελπίδα;
Η Ψυχή του Υδροχόου είναι μια ιστορία δύναμης, ανακάλυψης, συγχώρεσης και αγάπης. Είναι μια ιστορία πίστης στο πεπρωμένο και στο μονοπάτι εκείνο που οδηγεί στην ειρήνη.
Δύο άνθρωποι, που θα σε κάνουν να πιστέψεις πραγματικά στην αγάπη άνευ όρων, καλούνται να δώσουν άλλη μία ευκαιρία, να ανακαλύψουν ο ένας τον άλλον και να ξεπεράσουν το παρελθόν. Θα τα καταφέρουν;
Η Ψυχή του Υδροχόου είναι η συνέχεια και το συγκλονιστικό τέλος του βιβλίου Η Καρδιά του Υδροχόου.

"Κλέφτης φιλιών" της Jennifer Ashley

Ο Σκοτσέζος δικηγόρος Σινκλέρ ΜακΜπράιντ είναι χήρος με δύο δύστροπα και ανυπάκουα παιδιά. Κι ενώ αντιμετωπίζει με μαεστρία τους πιο φρικτούς εγκληματίες στο Λονδίνο, δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με όσα συμβαίνουν στο ίδιο του το σπίτι. Η κατάσταση είναι ανυπόφορη και καμία νταντά δεν θέλει να αναλάβει τη μικρή Κατ και τον ταραχοποιό Άντριου.
Μέχρι που…
Η έξυπνη Ρομπέρτα «Μπέρτι» Φρέιζερ μπαίνει στη ζωή του Σινκλέρ κλέβοντας το ρολόι του και στη συνέχεια… την καρδιά του! Αυτή η οικογένεια της έχει εξάψει την περιέργεια και τελικά καταλήγει να σώσει τα παιδιά του Σινκλέρ από μια επικίνδυνη κατάσταση. Ο Σινκλέρ εντυπωσιασμένος από την επίδραση που έχει πάνω τους και την επικοινωνία μαζί τους ζητά από την όμορφη Μπέρτι να γίνει η νταντά τους.
Δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως αυτή η αντισυμβατική γυναίκα θα τους αλλάξει μια για πάντα τη ζωή, δίνοντάς τους ένα μεγάλο μάθημα για την αγάπη.
Το έβδομο βιβλίο της σειράς Οικογένεια Μακένζι είναι μια ιστορία δυνατή, απρόβλεπτη και πέρα για πέρα συγκινητική.