Βρισκόμαστε εν μέσω των πιο περίεργων γιορτών που έχουμε βιώσει ποτέ και η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε σίγουροι για το πως ακριβώς πρέπει να διαχειριστούμε την όλη κατάσταση, ειδικά όσοι έχουμε παιδιά, πράγμα που σημαίνει πως δεν είναι εύκολο να τα περιορίζεις συνεχώς μέσα σε τέσσερις τοίχους και ακόμα περισσότερο το να βρίσκεις νέους τρόπους να τα απασχολείς και να τους προσφέρεις κίνητρα και τρόπους για να περάσουν πιο δημιουργικά τον χρόνο τους. Ευτυχώς, οι εκδόσεις Ψυχογιός έχουν να προσφέρουν πάρα πολλές λύσεις, για όλες τις ηλικίες, όλα τα γούστα και για κάθε διάθεση

Ο Καρυοθραύστης - Ένα μαγικό παραμύθι:
Λογοτεχνική μεταφορά του υπέροχου και κλασσικού Χριστουγεννιάτικου μπαλέτου του Ρώσου συνθέτη Πιότρ Ιλίτς Τσαϊκόφσκι, για παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών, με υπέροχη εικονογράφηση και με βαθιά νοήματα για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη δύναμη της αγάπης, την αυτοθυσία και την υπέρβαση του "εγώ" μας.

Οι αγαπημένες μου ιστορίες για τα Χριστούγεννα:
Μια πολύ εντυπωσιακή και πλούσια συλλογή από όμορφες και τρυφερές γιορτινές ιστορίες, που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες ηλικίας 3-5 ετών, και θα γεμίσουν τα όνειρά τους με τη μαγεία των Χριστουγέννων. Κάποιες από αυτές γνωστές, κάποιες άλλες όχι, αλλά όλες τους το ίδιο ονειρικές και ταξιδιάρικες, με έντονα συναισθήματα και ζωηρή εικονογράφηση.

Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα 15 - Στα βαθιά:
Ο αγαπημένος μας σπασίκλας επιστρέφει με την 15η κατά σειρά περιπέτειά του. Ο Γκρεγκ και η οικογένειά του πηγαίνουν διακοπές, έτοιμοι να ζήσουν την περιπέτεια της ζωής τους, όμως τα πράγματα εξελίσσονται πολύ διαφορετικά απ' ό,τι περίμεναν. Δύσκολα γι' αυτόυς, άκρως διασκεδαστικά για εμάς, με τον καλοκαιρινό τους παράδεισο να χάνει κάτι από τη λάμψη του και με τους ουρανούς ν' ανοίγουν διάπλατα απειλώντας τα πάντα να χαθούν κάτω απ' το νερό. Μια ξέφρενε και διασκεδαστική περιπέτεια που μας ταξιδεύει εκεί που αυτές τις μέρες δεν μπορούμε να φτάσουμε.

Lego φαντασία και παιχνίδι - Χριστούγεννα:
Ένα βιβλιοδώρο που βοηθάει στην καλλιέργεια της δημιουργικότητα του παιδιού σας. Καλύπτει μεγάλο εύρος ηλικιών, αφού απευθύνεται σε ηλικίες 5 έως 11 ετών, και περιλαμβάνει δύο βιβλία και περισσότερα από 60 LEGO® κομμάτια. Μπορείτε να κάνετε χριστουγεννιάτικες κατασκευές, να προωθήσετε την ανεξάρτητη σκέψη του παιδιού σας και τηνικανότητα επίλυσης προβλημάτων. Άκρως διασκεδαστικές δραστηριότητες και ιστορίες που ενθαρρύνουν το κάθε παιδί να φτιάχνει και να φαντάζεται ξανά και ξανά τα πλάσματα και το βοηθούν να σκέφτεται πέρα από το προφανές, τονώνοντας την αυτοπεποίθηση του και βελτιώνοντας τις επικοινωνιακές του δεξιότητες.

Γιορτινές δημιουργίες:
Ιδανικό για παιδιά μεταξύ 3 και 6 ετών, το βιβλίο αυτό αποτελεί την ιδανικότερη και την πιο δημιουργική πρόταση γι' αυτές τις ηλικίες. Διάλεξε ανάμεσα σε 28 απίθανα γυαλιστερά φύλλα διάφορων χρωμάτων για να μετατρέψεις κάθε εικόνα σε ένα λαμπερό έργο τέχνης. Ύστερα, πάρε τους αγαπημένους σου μαρκαδόρους και χρωμάτισε τις όμορφες γιορτινές σελίδες.

Zito! - Ακαδημία νίντζα:
Είστε παρέα 3 έως 5 ατόμων και άνω των 8 ετών και αναζητάτε την περιπέτεια; Τέλεια! Καλώς ήρθατε στην Ακαδημία Εκπαίδευσης Νίντζα! 21 διαφορετικές δοκιμασίες σε περιμένουν και μέσα από κάθε μία από αυτές καλείστε να αποδείξετε πως εσείς είστε ο καλύτερος Νίντζα! Συλλογικές δοκιμασίες και ανελέητες μονομαχίες σε περιμένουν προκειμένου να λάβεις τον υψηλότερο βαθμό και να ανακηρυχθείς Μάστερ Νίντζα! Για να περάσεις τις εξετάσεις, πρέπει να παρουσιάσεις τις δεξιότητές σου στην ευελιξία, στην ανίχνευση, στα ακροβατικά ακόμα και στην ψυχολογία. Ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι έντασης και δράσης!

Zito! - Time Bomb, Ο χρόνος τελειώνει:
Αν η παρέα σας απαρτίζεται από 4 έως 6 άτομα άνω των 8 ετών και αναζητεί ένα παιχνίδι ρόλων, τότε έχει στα χέρια της την ιδανική επιλογή. Η Μοριάρτι έχει τοποθετήσει βόμβες στα πιο εμβληματικά μουσεία του Λονδίνου και η Σέρλοκ δεν έχει άλλη επιλογή από το να τις εντοπίσει και να τις εξουδετερώσει, με το ρολόι να μετράει μέχρι τα μεσάνυχτα διαφορετικά όλα θα χαθούν. Ο χρόνος πιέζει και το να χρησιμοποιήσεις την μπλόφα και τις συμπερασματικές σου ικανότητες προκειμένου να εξουδετερώσεις ή να πυροδοτήσεις τις βόμβες δεν είναι επιλογή, αλλά επιτακτική ανάγκη. Βρες τους συμμάχους σου στο τραπέζι και συνεργαστείτε προκειμένου να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας! Ένα συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο ένταση και δράση για όλη την οικογένεια και την παρέα!