Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το Free Press για γονείς Τaλκ προσκαλούν εσάς τους γονείς σε μια διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Μεγαλώνοντας παιδιά την εποχή της πανδημίας» την Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021, στις 19.00μ.μ., ζωντανά από τη σελίδα Facebook των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Η Νορβηγίδα συγγραφέας Hedvig Montgomery, ψυχολόγος με ειδίκευση και πολύχρονη εμπειρία στην οικογενειακή συμβουλευτική, τη θεραπεία ζεύγους και την ψυχολογική υποστήριξη παιδιών και εφήβων, και η ψυχοθεραπεύτρια και σύμβουλος γονέων Χριστίνα Ρασιδάκη συζητούν για τις δυσκολίες της ανατροφής των παιδιών στην εποχή της πανδημίας και του εγκλεισμού, πώς όλη αυτή η περιπέτεια μπορεί να επηρεάσει την καθημερινότητα και τον ψυχισμό των παιδιών κάθε ηλικίας, καθώς και για τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες στη ζωή και στη συμπεριφορά τους.

Συντονίζει η αρχισυντάκτρια του Τaλκ και του www.talcmag.gr Πελιώ Παπαδιά.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με διαδοχική μετάφραση.

Αφορμή για τη συζήτηση θα αποτελέσουν τα βιβλία της μπεστ σέλερ σειράς ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Μια εγκυκλοπαίδεια της παιδικής ηλικίας που αποτελείται από πέντε τόμους. Μια σύγχρονη βίβλος για γονείς του 21ου αιώνα.

Για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση και για να θέσετε τα ερωτήματά που σας απασχολούν, συντονιστείτε στη σελίδα Facebook των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.