Free guy
Περιπέτεια
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Ένας φιλήσυχος τραπεζικός υπάλληλος αγνοεί πως αποτελεί δευτερεύοντα χαρακτήρα στον κόσμο ενός βιντεοπαιχνιδιού. Όταν συνειδητοποιεί πως είναι φτιαγμένος από πίξελ και όχι σάρκα, ανακαλύπτει επίσης ότι η αποστολή του δεν είναι να βρίσκεται στο φόντο, αλλά να σώσει τον ψηφιακό κόσμο στον οποίο ζει.



De Gaulle - Ντε Γκωλ
Δραματική
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Την ώρα που οι ναζιστικές δυνάμεις χτυπούν την πόρτα του Παρισιού κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ένας άγνωστος ακόμα στρατηγός, ο Charles de Gaulle, αναλαμβάνει δράση για να σώσει τη Γαλλία με κάθε κόστος.



Un tour chez ma fille - Η πεθερά χτυπάει την πόρτα
Κομεντί
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Μια παρεμβατική μητέρα αναγκάζεται να μετακομίσει στο σπίτι της κόρης της για όσο καιρό ανακαινίζεται το διαμέρισμά της. Οι μέρες, όμως, γίνονται βδομάδες και οι βδομάδες μήνες, με την αγαπημένη μαμά να μη λέει να το κουνήσει από το σπίτι.



Red shoes and the seven dwarfs - Τα κόκκινα γοβάκια και οι επτά νάνοι
Animation
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Η Χιονάτη, καθώς αναζητά το βασιλιά-πατέρα της, ανακαλύπτει ένα ζευγάρι μαγικά γοβάκια, που όταν τα φοράει της αλλάζουν την όψη, κάνοντάς την εκθαμβωτικά όμορφη. Ταυτόχρονα, επτά πρώην ήρωες και νυν νάνοι πρέπει να την εντοπίσουν για να λύσουν τα μάγια τους, αλλά και να τη βοηθήσουν στην αποστολή της.



The misfits - Οι σπεσιαλίστες
Περιπέτεια
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Μια πολυεθνική ομάδα διαρρηκτών σχεδιάζει τη ληστεία μιας φυλακής υψίστης ασφαλείας, στην οποία κρύβονται δεκάδες ράβδοι χρυσού που προορίζονται για τη χρηματοδότηση μιας τρομοκρατικής οργάνωσης.



Persona non grata
Θρίλερ
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Δύο συνεργάτες σε κατασκευαστική εταιρεία προσλαμβάνουν επαγγελματία εκτελεστή για να βγάλει από τη μέση τον προϊστάμενό τους. Ο πληρωμένος δολοφόνος, όμως, δεν είναι διατεθειμένος να εξαφανιστεί από τη ζωή τους έτσι απλά.



Sweat - Ιδρώτας
Δραματική
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Μια γοητευτική γυμνάστρια και διάσημη influencer λυγίζει από το βάρος της υπερέκθεσης στα social media και αναζητά απεγνωσμένα λίγη αληθινή οικειότητα.



Spirit untamed - Σπίριτ: Ο ατίθασος
Animation
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Το άγριο άλογο Spirit διασταυρώνεται τυχαία με ένα κορίτσι που μεγαλώνει σε ένα καταπιεσμένο περιβάλλον και μαζί του αναπτύσσει μια δυνατή φιλία η οποία θα δοκιμαστεί όταν ο Spirit βρεθεί σε κίνδυνο.



The virtuoso - Ο βιρτουόζος
Θρίλερ
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Ένας πληρωμένος εκτελεστής αναλαμβάνει δουλειά για την οποία γνωρίζει ελάχιστες πληροφορίες και καταλήγει να βρίσκεται μπλεγμένος σε μια κατάσταση που εντέλει απειλεί τον ίδιο.