Annette

Μιούζικαλ
Διάρκεια: 141'

Η περίληψη:
Ένας stand-up κωμικός και μια τραγουδίστρια όπερας βιώνουν μια τραγική κρίση στη σχέση τους αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης τους.



Malignant - Η ενσάρκωση του κακού
Τρόμου
Διάρκεια: 111'

Η περίληψη:
Μια ψυχικά διαταραγμένη γυναίκα υποφέρει από βίαια οράματα τα οποία συνειδητοποιεί πως συμβαίνουν στην πραγματικότητα.



The dry - Η ξηρασία
Δραματική
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Ένας Αυστραλός ομοσπονδιακός αστυνομικός επιστρέφει μετά από χρόνια στη γενέτειρά του, μια κωμόπολη στη μέση της ερήμου, για την κηδεία του παιδικού φίλου του. Καθώς μυστικά του αποκλεισμένου μικρόκοσμου αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια, καλείται και ο ίδιος να αντιμετωπίσει το επώδυνο παρελθόν του.



Tengo miedo torero - Τρυφερέ μου ταυρομάχε
Δραματική
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Στη Χιλή του 1986, η γερασμένη τρανς Loca del Frente συναντά τον Carlos, έναν νεαρό Μεξικανό αντιστασιακό. Γοητευμένη, προσφέρεται να φυλάξει στο σπίτι της μερικές κούτες του με απαγορευμένα βιβλία. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτές περιέχουν όπλα για τη δολοφονία του δικτάτορα Αουγούστο Πινοτσέτ.



PAW Patrol: The movie - PAW Patrol: Η ταινία

Animation
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Ο Ryder και τα ηρωικά κουτάβια της PAW Patrol αναλαμβάνουν να σταματήσουν τον αλαζονικό δήμαρχο Humdinger από το σπείρει το χάος στην Πόλη της Περιπέτειας.



Ο Γιώργος του Κέδρου
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 82'

Η περίληψη:
Ο Γιώργος Κολόζης και ο γιος του Γιάννης αθροίζουν τις ταξιδιωτικές αναμνήσεις τους από τη Δονούσα φτιάχνοντας μια βιωματική ιστορία του νησιού από τη δεκαετία του ’70 έως σήμερα.



Canto si tú cantas, Τραγουδώ αν τραγουδάς
Δραματική
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Ο Γιάννης και ο Πάρις γιορτάζουν την Ημέρα των Νεκρών και την επέτειό τους στο λατινοαμερικάνικο καφεθέατρό τους. Ένα σταυροδρόμι όπου συναντιούνται κάθε λογής περαστικοί και θαμώνες, ο καθένας με τη δική του ιστορία.



After we fell - After 3: Μετά την πτώση
Δραματική
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Η Tessa μετακομίζει στο Σιάτλ για να ξεκινήσει τη δουλειά των ονείρων της, αλλά η ανεξέλεγκτη ζήλεια του Hardin δημιουργεί νέα εμπόδια.