Un triomphe - Ένας θρίαμβος

Κωμωδία
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Ο Étienne είναι ένας άνεργος ηθοποιός που δουλεύει ως υπεύθυνος θεατρικού εργαστηρίου σε μια φυλακή. Εκεί μαζεύει έναν ασυνήθιστο θίασο από κρατούμενους για να ανεβάσουν το «Περιμένοντας τον Γκοντό», μια επιτυχία με απρόσμενες συνέπειες.



Blue bayou - Μπλε βάλτος
Δραματική
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Ο Antonio είναι ένας Αμερικανοκορεάτης που μεγάλωσε στη Λουιζιάνα, εργάζεται ως tattoo artist και προσπαθεί να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά του καθώς απειλείται με άμεση απέλαση.



Gunpowder milkshake - Εκρηκτικό κοκτέιλ
Περιπέτεια
Διάρκεια: 114'

Η περίληψη:
Ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας της, η οποία την εγκατέλειψε όταν η ίδια ήταν έφηβη, η Sam έχει εξελιχθεί σε υποδειγματική επαγγελματία δολοφόνο. Όταν, όμως, αποφασίσει να βάλει τη ζωή μιας οκτάχρονης πάνω από τα συμφέροντα της Φίρμας, της εγκληματικής οργάνωσης των προϊσταμένων της, θα έρθει αντιμέτωπη με όλο το αμαρτωλό παρελθόν της.



My son - Εξαφάνιση ανηλίκου

Θρίλερ
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Μοναχικός και εργασιομανής σε βαθμό που του στοίχισε το γάμο του, ο Ed μαθαίνει από την πρώην σύζυγό του πως ο εφτάχρονος γιος τους εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής. Συνειδητοποιώντας πως η αστυνομία κινείται αργά και χωρίς αποτέλεσμα για την ανεύρεσή του, ξεκινά μια απέλπιδα προσπάθεια να τον φέρει πίσω μόνος του.



The ice road - Δρόμος από πάγο

Περιπέτεια
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Μια έκρηξη σ’ ένα ορυχείο διαμαντιών του καναδικού Βορρά εγκλωβίζει δεκάδες εργάτες. Για να σωθούν πρέπει να μεταφερθεί ως εκεί ο κατάλληλος εξοπλισμός διά μέσου του επικίνδυνου «δρόμου από πάγο». Τρία φορτηγά ξεκινούν έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο, αλλά και τα σχέδια όσων προκάλεσαν το «ατύχημα».



Chaharshanbeh, 19 Ordibehesht - Μια Τετάρτη του Μαΐου
Δραματική
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Ένας άγνωστος ευεργέτης βάζει αγγελία σε εφημερίδα προσφέροντας οικονομική βοήθεια σε όποιον μπορεί να αποδείξει ότι την έχει πραγματικά ανάγκη. Τη μέρα της επιλογής η τεράστια συγκέντρωση του πλήθους θα επιφέρει την επέμβαση της αστυνομίας.



No heroes
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Ένα κινηματογραφικό πορτρέτο των δραστηριοτήτων του Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Ανάπηρων Μαρούσι (ΑΣΚΑ) και συγκεκριμένα της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.