Ο ΙΑNOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αντώνη Κλάψη
την Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021, στις 19:30μ.μ., στο IANOS Café (Σταδίου 24, Αθήνα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Νίκος Κ. Αλιβιζάτος, Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και ο Άγγελος Συρίγος, Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Θα προλογίσει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Αλέξης Παπαχελάς. Ο Αντώνης Κλάψης θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Θα πραγματοποιηθεί παράλληλη διαδικτυακή προβολή από το κανάλι YouΤube και τη σελίδα Facebook της αλυσίδας πολιτισμού IANOS.

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και των ισχυόντων μέτρων η παρακολούθηση της εκδήλωσης με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr.
Η είσοδος στον χώρο (IANOS Café) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.ianos.gr/events.
____________________________________________________________________________________


Τα PUBLIC και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε διαδικτυακή διαδραστική εκδήλωση με αφορμή την μπεστ σέλερ σειρά βιβλίων του Μαξ Μπράλιερ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΗ.

Οι φαν της σειράς το γνωρίζουν καλά: Ο Τζακ Σάλιβαν είναι ο απόλυτος ήρωας της νέας εποχής! Μαζί με την παρέα του, τα τελευταία παιδιά της Γης, δίνουν τρομερές μάχες ενάντια σε ζόμπι και κτηνώδη τέρατα στην προσπάθειά τους να σώσουν τον κόσμο.

Ο Αμερικανός συγγραφέας Μαξ Μπράλιερ, εμπνευστής και δημιουργός της δημοφιλούς σειράς, με αφορμή την έκδοση του νέου έβδομου βιβλίου Η κούρσα της αποκάλυψης θα μας αποκαλύψει τα πάντα live για τη συνέχεια της ιστορίας του και τις νέες προκλήσεις με τις οποίες θα βρεθούν αντιμέτωποι οι ήρωές του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με διαδοχική μετάφραση. Στο τέλος θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση και ερωτήσεις.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, συντονιστείτε στις 18/11/2021, στις 19.00μ.μ., στο #PublicEventsGoSocial.

Ο Τζακ και οι φίλοι του ψάχνουν για συμμάχους. Σας περιμένουν για να εξακριβώσουν πόσο καλά τους γνωρίζετε και αν είστε κατάλληλοι για να γίνετε βοηθοί τους.

Μπείτε στη νέα εποχή και ετοιμαστείτε για τερατο-αποκαλύψεις!

Για παιδιά από 8 ετών και τους γονείς τους.